20 Nisan 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa19°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele19°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU GÖZALTISI

Ünlülere uyuşturucu gözaltısı

05 Ağustos 2013 Pazartesi 11:55

İkenan-imirzalioglu-580[1]stanbul'da narkotik ekiplerin yaptığı operasyonlarda; aralarında Sarp Apak, İlker Aksum, Nehir Erdoğan, Kenan İmirzalıoğlu, Şahin Irmak, Gökçe Özyol, Mehmet Erdem'in de bulunduğu bir çok ünlü isim uyuşturucudan gözaltına alındı. Operasyonda gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi. Ünlü oyuncu Sarp Apak emniyete getirilişi sırasınsa "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna "Şu anda hiçbir şey bilmiyorum" diye yanıt verdi. Apak, "Uyuşturucu kullanıyor musunuz?" sorusunu ise yanıtsız bıraktı

İstanbul’da torbacılara yönelik düzenlenen narkotik operasyonunda aralarında  Sarp Apak, İlker Aksum, Nehir Erdoğan, Kenan İmirzalıoğlu, Gökçe Özyol, Şahin Irmak, Mehmet Erdem'in de bulunduğu bir çok ünlü isim gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya uyuşturucu temin eden torbacılara yönelik çalışma başlattı. Yapılan soruşturmada torbacılar ve bu kişilerle irtibatlı oldukları tespit edilen çok sayıda isim tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, aralarında Sarp Apak, İlker Aksum, Nehir Erdoğan, Kenan İmirzalıoğlu, Gökçe Özyol, Şahin Irmak, Mehmet Erdem'in de bulunduğu bir çok ünlü isim gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.  Ünlü oyuncu Sarp Apak emniyete getirilişi sırasınsa "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna "Şu anda hiçbir şey bilmiyorum" diye yanıt verdi. Apak, "Uyuşturucu kullanıyor musunuz?" sorusunu ise yanıtsız bıraktı Operasyonda gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA