25 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa22°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele22°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C

ÜLKER: BU YIL 18 KEZ DÜZENLENEN SEMPOZYUMU BİRÇOK FARKLI ÜLKEDEN YAKLAŞIK 120 BELGE SUNULDU

Sunduğu Proje hakkında bilgi veren Ülker, " anten ve devre tasarımı şeklinde bir proje yapıldı, bu da radyo frekans sinyallerini bir çeşit enerjiye dönüştürdü olanak sağlıyor.

Ülker: Bu yıl 18 Kez Düzenlenen Sempozyumu birçok farklı ülkeden yaklaşık 120 belge sunuldu

05 Aralık 2018 Çarşamba 15:30

Lefke Avrupa Üniversitesi Akademisyen (eul) Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Sadık Ülker, İstanbul 'da düzenlenen 18 Akdeniz Mikrodalga Sempozyumu Eul' i temsil etti.

Ülker: Bu yıl 18 Kez Düzenlenen Sempozyumu birçok farklı ülkeden yaklaşık 120 belge sunuldu

Ülker, " Akdeniz Mikrodalga Sempozyumu, dünyanın dört bir yanından birçok araştırmacı ve öğretim görevlisi tarafından katıldığı kapsamlı ve önde gelen bir sempozyumu. Dünyanın dört bir yanından gelen pek çok araştırmacı ' ın belgeleri sunduğu bu büyük organizasyonda bizim temsil etmekten mutluluk duyuyorum ", ve bu, 18 için düzenlenen Sempozyumu yaklaşık 120 bin farklı ülkeden yaklaşık 120 belge sunuldu. Bu sene '

Ülker: tasarlanmış anten, yapay zeka yardımıyla iki farklı frekansta sinyal almak için hale.

Sunduğu Proje hakkında bilgi veren Ülker, " anten ve devre tasarımı şeklinde bir proje yapıldı, bu da radyo frekans sinyallerini bir çeşit enerjiye dönüştürdü olanak sağlıyor. Tasarlanmış anten diğerlerinden farklıydı ve yapay zeka yardımıyla iki farklı frekansta sinyal almak için yapıldı ". ülker ayrıca, buna ek olarak, mobil telefonlardan veya wifi ' den radyo frekans dalgaları toplamak için bir devre dizayn edildi Havadaki sinyaller ve prototip devre ' ın gelişimi için üniversitede çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA