28 Mart 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

“ÜLKEMİZE YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK”

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den Maliye Bakanı Hasan Başoğlu'na nezaket ziyareti

“Ülkemize yatırımlarımız sürecek”

31 Ağustos 2015 Pazartesi 22:45

Maliye Bakanı Hasan Başoğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ülke ekonomisine katkılarının önemli olduğunu belirterek, kurumun yatırım ve projelerini yakından takip ettiklerini söyledi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca: “Ülkemizden kazandığımızı yine ülkemizde yeni teknolojilere ve insana yatırıma çeviriyoruz, bu yatırımların sonuçlarını izlemekten de son derece mutluyuz.”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Maliye Bakanı Hasan Başoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.Ziyarete, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcıları Emre Laçinler ve Ayhan Barış da katıldı.

Maliye Bakanı Hasan Başoğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ülke ekonomisine katkılarının önemli olduğunu belirterek, kurumun yatırım ve projelerini yakından takip ettiklerini söyledi.

Başoğlu, ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, yeni süreçte de işbirliği içerisinde ülkenin gelişmesi için çalışacaklarını belirtti.

Karaatmaca: 250 milyon TL yatırım

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da Maliye Bakanı Hasan Başoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek başladığı konuşmasında, “Ülkemize bugüne kadar 250 milyon Türk Lirası’nın üzerinde yatırım yaptık. Mobil iletişim ve teknoloji alanındaki yatırımlarımıza paralel, sosyal sorumluluk projelerimize yatırımlarımız da artarak sürecektir” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 16’ncı kuruluş yıldönümünü kutladığını belirterek, “Ülkemizden kazandığımızı yine ülkemizde yeni teknolojilere ve insana yatırıma çeviriyoruz, bu yatırımların sonuçlarını izlemekten de son derece mutluyuz” diyen Karaatmaca, devlet kurumları ile her dönem yakın işbirliği ve ahenk içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Aybars Karaatmaca, ziyarette, özellikle ‘akıllı sayaç’ uygulaması ile Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nda yaşanan gelişmeleri gündeme getirdi, yeni yatırım projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA