23 Nisan 2024
  • Lefkoşa32°C
  • Mağusa31°C
  • Girne27°C
  • Güzelyurt32°C
  • İskele31°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara25°C

UKÜ ULUSLARARASI YAZ AKADEMİSİ İNGİLİZCE DİL KURSU BAŞLADI

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından uluslararası öğrencilere yönelik düzenlenen Uluslararası Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu’nun açılışı UKÜ Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

UKÜ Uluslararası Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu başladı

01 Temmuz 2016 Cuma 18:52

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde bu yıl altıncısı gerçekleştirilen, farklı millet ve yaş grubuna sahip yüzlerce öğrencinin katıldığı Uluslararası Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu başladı.

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından uluslararası öğrencilere yönelik düzenlenen Uluslararası Yaz Akademisi İngilizce Dil Kursu’nun açılışı UKÜ Çevik Uraz Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Yavuz: Öğrenerek ve eğlenerek geçireceğiniz bir dönem diliyorum

uku2-007.jpg

Açış konuşmasında İngilizce dil kursunun öğrencilerin kariyerlerinde attıkları önemli bir adım olduğunu vurgulayan Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü, İngilizce Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yavuz UKÜ ve Kuzey Kıbrıs hakkında konuk öğrencilere bilgi verdi. Konuşmasının sonunda öğrencilere kurs dönemleri boyunca başarılar dileyen Prof. Dr. Yavuz, “İngilizce öğrenmenin yanı sıra eğlenceli bir dönem geçirmenizi de temenni ediyorum.” dedi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin tanıtımı ile başlayan açılışın ardından dünyanın çeşitli yerlerinden gelen öğrenciler Kuzey Kıbrıs’taki ilk günlerini sosyal ve kültürel aktivitelere katılarak ve düzenlenen açılış partisinde eğlenerek geçirdi.

Uluslararası Yaz Akademisi öğrencilerine Kuzey Kıbrıs ve Akdeniz kültürünü tanıyarak, eğlenerek ve sosyalleşerek İngilizce öğrenme olanağı tanıyan UKÜ aynı zamanda Akademi dönemi boyunca derslerin yanı sıra öğrencilerle birlikte Kuzey Kıbrıs’ın birçok tarihi mirası ve doğal güzelliklerini ziyaret ederek ülke tanıtımına da katkıda bulunmayı hedefliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA