28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

ÜÇLÜ CİNSEL İLİŞKİ SONRASI KOCASINI ÇEKİÇLE ÖLDÜRDÜ

Doktor kadın üçlü cinsel ilişki sonrasında kocasını yatakta çekiçle öldürdü.

Üçlü Cinsel ilişki sonrası kocasını çekiçle öldürdü

03 Şubat 2016 Çarşamba 12:14

2014 yılının haziran ayında Batı Avustralya'nın Geraldton ilçesinde evli doktor çift, olay tarihinde 17 yaşında olan genç bir kızla cinsel ilişkiye girdi. Cinsel ilişki sonrası kadın, kocasını çekiçle öldürdü.

Cinayet davasının duruşmasında yaşananlara ilişkin çok çarpıcı detaylar basına yansıdı. Dinendra Athukorala cinsel fantezi yaşamak maksadıyla, ismi açıklanmayan 17 yaşındaki bir genç kızı akşam yemeğine evine getirdi. Kendisi gibi doktor olan karısı Chamari Liyanage ve genç kızın birlikte ağda yapmasını istedi ve o anları kamerayla kaydetti. Ağda faslının ardından, sapkın koca iki kadınla birlikte duşa girdi. Duş sonrası cinsel ilişkiye geçen üçlü, tüm bu anları da Dinendra'nın arzusuyla kayıt altına aldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde acil yardım hattına gelen ihbarla olay yerine varan polis şok edici bir cinayet mahalli ile karşılaştı. Yatakta cenin pozisyonunda kanlar içinde yatan ve kafası bir yastıkla kapatılmış olan Dinendra Athukorala'nın yanı başında karısı Chamari Liyanage polisleri karşıladı. Yatak odasının duvarlarında ve zemininde yoğun miktarda kan sıçramış, doktor kadın olayın şokuyla hiçbir şey hatırlamadığını ifade etmişti. Maktulün cesedinin hemen yanı başında, yatağın üzerinde 1,79 kg'lık bir çekiç cinayet aleti olarak kayıtlara geçmişti.

Aslen Sri Lankalı olan doktor çiftin, daha önce de başka kadınlarla cinsel fanteziler yaşadıkları duruşma salonunda ortaya çıktı. Doktor kocası Dinendra'nın baskıcı ve kontrolcü bir kişiliğe sahip olduğunu anlatan Chamari, kendisini sürekli farklı kişilerle cinsel fantezilere zorladığını, kocasının baskılarından bunaldığını mahkeme salonunda ifade etti. Tutuklu yargılanan Chamari Liyanage, mahkeme heyetine kocasını öldürmekten ötürü suçlu bulunmamasını talep etti. Mahkeme duruşmayı üç hafta sonra devam etmek üzere bitirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA