25 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa34°C
  • Girne34°C
  • Güzelyurt35°C
  • İskele34°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

UBP GÜZELYURT  İLÇESİ BELEDİYE BAŞKAN VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI AÇIKLADI

UBP Güzelyurt  İlçesi Belediye Başkan ve meclis üyesi adaylarını açıkladı

22 Mayıs 2014 Perşembe 12:40

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Güzelyurt İlçe Merkezi’nde bugün düzenlenen basın toplantısında Güzelyurt ile Lefke Belediye Başkanı ve Meclis üyesi adayları tanıtıldı.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, UBP Güzelyurt İlçe Başkanı  ve Milletvekili Kemal Dürüst toplantıda yaptığı konuşmada, seçime yönelik hazırlıkların tamamlandığını duyurarak, 29 Haziran’da gerçekleşecek yerel seçimlerde Güzelyurt ve Lefke’den zaferle çıkacaklarından kuşkusu olmadığını söyledi.

Kemal Dürüst, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün de daha önce açıkladığı gibi Lefke Belediye Başkan adayının Mehmet Zafer, Güzelyurt Belediye Başkan adayının ise Mahmut Özçınar olduğunu belirtti.

Meclis üyelerinin yapılan kura yöntemi ile sıra numaralarının belirlendiğini açıklayan Dürüst, tüm adayların saygın ve toplum tarafından sevilen kişilerden oluştuğunu kaydetti.

Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Mahmut Özçınar’ın göreve geldiği 1998 yılından beri Güzelyurt’a layık hizmetler verdiğini, Türkiye ile kurduğu sıcak ilişkilerle bölgeyi çağdaşlaştırarak, birçok yatırıma imza attığını anlatan Dürüst, halka güvenlerinin tam olduğunu ve Özçınar’ın 29 Haziran’da hizmetlerine devam için Güzelyurt halkından onay alacağından hiç şüphesi olmadığını söyledi.

Lefke Belediye Başkan adayı Mehmet Zafer’in 1990 yılından beri her koşulda sandıktan belediye başkanı seçilen deneyimli bir başkan olduğunu belirten Dürüst, insan odaklı hizmetler ve çağdaş belediyecilik için sandıktan galibiyetle çıkacaklarını savundu.

Dürüst, kura yöntemi ile belirlenen meclis üyesi adaylarını da şöyle sıraladı;

“UBP Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Mahmut Özçınar.

Sıra Numaralarıyla UBP Güzelyurt Belediye Meclis Üyesi Adayları; 1-Fikret Altay, 2-Faruk Tekin, 3-Mustafa Momin, 4-Nil Mükellef, 5-Berkal Cümbezli, 6-Doğa Zeki, 7-Mehmetali Önderol, 8-Atiye Beykan, 9-Abdullah Sadık,10-Esme Güneş,11-Osman Kasaboğlu,12-Hasan Camcıoğlu,13-Erdal Kalkan,14-Cihan Kombos.

UBP Lefke Belediye Başkan Adayı Mehmet Zafer.

Sıra Numaralarıyla UBP Lefke Belediye Meclis Üyesi Adayları; 1-Naciye Özesat, 2-Gazi Güney,3-Mehmet Karagözlü, 4-Halil Güney, 5-Güral Ağın, 6-Adil Rauf Karaca, 7-Kudret Şeker, 8-Hüsnü Mercan, 9-Bulut Ekici, 10-Mazlum Mercan.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA