28 Mart 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR

Mehmet Bayram ve İlkay Dural dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

Tutuksuz yargılanacaklar

20 Şubat 2015 Cuma 08:19

Mağusa’da “Laguna Market” isimli işyerine girerek sigara, içki ve muhtelif eşyaları çalmakla suçlanan zanlı Mehmet Bayram ve İlkay Dural dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

Gamze BAYKUR

Mağusa’da “Laguna Market” isimli işyerine girerek sigara, içki ve muhtelif eşyaları çalmakla suçlanan zanlı Mehmet Bayram ile İlkay Dural almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılırken, daha önce tutuklanan zanlı Müzeyyen Önen ise suçla bağlantısı olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. “Kasti hasar”, “Dükkan açma” ve “Sirkat” suçlamasıyla dün yeniden mahkemeye çıkarılan zanlı Bayram ile Dural, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

TAHKİKAT TAMAMLANDI

Meselenin tahkikat memuru Hasan Karagil, zanlı Mehmet Bayram ile İlkay Dural’ın 12 Şubat tarihinde “Laguna Market” isimli işyerinden 512 paket sigara ile puro, 500 TL’lik bozu para, 6 şişe içki ve muhtelif eşyalar sirkat ettiklerini anımsattı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Karagil, zanlı Bayram ile Dural’ın uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

SERBEST KALDILAR

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Mehmet Bayram ile İlkay Dural’ın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, 5’er bin TL nakdi teminat ödemelerine ve 2’şer KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmelerine emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA