29 Mart 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa18°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele18°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

TUTUKLULUK SÜRELERİ UZATILDI...

Mağusa’da 10 gr uyuşturucu ile yakalanan zanlı Doğan Uğuz, Ercüment Aycan ve Mehmet Saydam dün yeniden mahkemeye çıkarıldı...

Tutukluluk süreleri uzatıldı...

20 Şubat 2016 Cumartesi 10:15

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda DC 373 plakalı araçta toplam 10 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan ile yakalanan zanlı Doğan Uğuz, Ercüment Aycan ve Mehmet Saydam dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlı Uğuz, Aycan ve Saydam’ın tutukluluk süreleri 5’er gün daha uzatıldı.

Soruşturma devam ediyor...

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Osum,17 Şubat tarihinde alınan bir bilgide DC 373 plakalı araçta uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Konu aracı Ünimar Market yakınlarında tespit ettiklerini belirten Osum, zanlı Doğan Uğuz’un polisi görmesi üzerine elinde tuttuğu 1 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yere attığını açıkladı. Osum, arabada yapılan aramada ise zanlı Ercüment Aycan’ın oturduğu koltuğun altında bulunan paspas altında 6 gr, zanlı Mehmet Saydam’ın oturduğu koltuğun yanında ise 1 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Osum, her 3 zanlının da 8’er gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

5’er gün daha...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Doğan Uğuz, Ercüment Aycan ve Mehmet Saydam’ın tahkikat maksatları bakımından 5’er gün süreyle daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA