25 Nisan 2024
  • Lefkoşa34°C
  • Mağusa32°C
  • Girne29°C
  • Güzelyurt35°C
  • İskele32°C
  • İstanbul24°C
  • Ankara24°C

TUTUKLULUK SÜRELERİ UZATILDI...

Mağusa’da yaklaşık 20 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler ile yakalanan zanlı Miracle Victor Obieze ile Chımezıe Collins Nnabuıfe dün yeniden mahkemeye çıkarıldı...

Tutukluluk süreleri uzatıldı...

13 Şubat 2016 Cumartesi 10:48

Mağusa’da yaklaşık 20 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler ile yakalanan zanlı Miracle Victor Obieze ile Chımezıe Collins Nnabuıfe almış oldukla.rı tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Obieze ile Nnabuıfe’nin tutukluluk süreleri 4’er gün daha uzatıldı.

Sonuçlar bekleniyor...

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 9 Şubat tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda zanlı Miracle Victor Obieze ile Chımezıe Collins Nnabuıfe’nin tasarrufunda yaklaşık 20 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler bulunduğunu anımsattı. Kavaz, konu maddelerin Devlet Kimya Laboratuvarı’na, maddelerin muhafaza edildiği paketlerin ise PGM Parmak İzi uzmanına gönderildiğini belirterek, analiz sonuçlarını beklediklerini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Kavaz, zanlıların 8’er gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

4 gün daha...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Miracle Victor Obieze ile Chımezıe Collins Nnabuıfe’nin tahkikat maksatları bakımından tutukluluk sürelerinin 4’er gün daha uzatılmasına emir verdi.

Gamze PİR BAYKUR

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA