19 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa17°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt12°C
  • İskele17°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

TUTKU: İLK HEDEFİMİZ VE KİTLEMİZ ÜNİVERSİTELERDİR

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Öğrenci Dekanlığı, Kızılay Kulübü ile Hemşirelik ve Sanat Kulübü işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Tutku: İlk hedefimiz ve kitlemiz üniversitelerdir

25 Ekim 2018 Perşembe 19:57

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Öğrenci Dekanlığı, Kızılay Kulübü ile Hemşirelik ve Sanat Kulübü işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde iki gün boyunca kan bağış otobüsünde gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğinde rekor sayıda kan toplandı. Çok sayıda gönüllü öğrencinin katıldığı kan bağışı kampanyasında LAÜ ada genelinde topladığı 110 ünite kan bağışı ile rekor kırdı.
Tutku: İlk hedefimiz ve kitlemiz üniversitelerdir
Etkinlik hakkında bilgi veren Türk Kızılayı Kan Bağışçısı Kazanım Personeli Şerife Tutku, “Bireyler neden kan bağışlamaları gerektiğini ve kan bağışı ihtiyacının ne kadar olduğunu bilirlerse daha duyarlı olacaklarından eminiz. Geçtiğimiz yılda üniversitelerde yılda iki kez kan bağışı etkinlikleri düzenlediklerini ifade eden Tutku, “Hedefimiz bu yıl üniversitelerde daha sık kan bağışı etkinliği gerçekleştirmektir” dedi.
Tutku: LAÜ’de toplanan kan sayısından son derece memnunuz
22-23 Ekim tarihlerinde Lefke Avrupa Üniversitesi’nde kan bağışı etkinliği düzenlediklerini dile getiren Tutku, Kızılay Kulübü ile Hemşirelik ve Sanat Kulübü öğrencilerinin ve danışman hocalarının özverili, gönüllü çalışmaları sonucunda kan kampanyasında toplanan kan sayısından son derece memnun olduklarını belirterek, üniversitedeki gönüllü bağışçılara ve öğrencilere kolayca ulaşabildiklerini ve hep birlikte çalışarak bu güzel sonuca ulaştıklarını dile getirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA