28 Mart 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

“TÜRKİYE’DEN SANAT RÜZGARLARI” SERGİLENİYOR

“Türkiye’den Sanat Rüzgarları” sergileniyor

21 Ağustos 2014 Perşembe 17:41

Türkiye’den Sanat Rüzgarları isimli Ebru, Tezkip, Hat eserlerinden oluşan sergi Girne Colony Hotel The Plazza Courtyard Salonu’nda Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün konuşmasıyla açıldı.

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden yapılan açıklamaya göre, Girne Belediyesi ev sahipliğinde yapılan sergi açılışını Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü gerçekleştirdi. Sergi açılışı ve kokteyl etkinliğine, Girne bölge milletvekili İzlem Gürçağ, bazı Belediye Meclis Üyeleri, bölge Muhtarları, İşadamları ve kalabalık sanatsever katıldı.

Sanatçılar; Şeyma Sarar (Hat/Calligraphy), Yeşim Çamdal (Ebru/Tezkip), N.Esra Omurzak (Tezkip) ve Yeşim Öke Ünlüsü (Ebru)’nün birbirinden güzel eserleri sergilendi.

Sanatçlar açılış esnasında yaptıkları konuşmada; kendilerine bu serginin açılışı ve tanıtımında destek olan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye teşekkür ettiler.

Sergi açılışında konuşma yapan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü; ‘Türkiye’den adamıza gelen değerli sanatçılara böylesi güzel bir sergi açtıkları teşekkür ederim’ dedi ve Girne Kenti turizm yanında Kültür-Sanat etkinliklerinde de önemli bir noktaya getirmek istiyoruz açıklamasında bulundu. Ayrıca bu tip etkinliklere önem verdiklerini belirtti. Güngördü, Sanatçıları tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.Girne sanat ruzgar2 asd

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA