28 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele21°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

TÜRKİYE'DE PEDOFİLİ BİTMİYOR: ÖĞRETMENİ 10 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİSİ İLE...

Türkiye'de pedofili bitmiyor: Öğretmeni 10 yaşındaki öğrencisi ile...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 18:34

İlkokul öğretmeni 10 yaşındaki öğrencisiyle evlenmek istedi

Balıkesir'de bir ilkokul öğretmeni, 10 yaşındaki öğrencisiyle rüyasında nikahlandığını gördüğünü söyleyerek küçük kızı babasından istedi.

10 yaşındaki öğrencisi ile rüyasında nikahlandığını iddia ederek, küçük kızın babasına evlenmek istediğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk İlkokulunda görev yapan sınıf öğretmeni İ.K. (51), öğrencisi olan ve 4. sınıfta okuyan kız öğrencisine ilgi duyduğunu ailesine söyledi. Aile, öğretmenin kızlarına yönelik sözlerini öğrenmesi üzerine, yaşananlardan rahatsızlık duyarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Millli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen personelin araştırması sonucu öğretmenin akli durumu ile ilgili bir sıkıntı olduğu tespit edildi.

2 ay görevinden uzaklaştırılan öğretmen, bu arada Dursunbey ilçesinin Göbül köyünde bulunan okula tayin edildi. Öğrencisi olan küçük kıza ilgisi süren İ.K., bu arada küçük kızın babasını aradı. Akşam rüyasında küçük kızla nikahlandığını söyleyen öğretmen, telefon ettiği aileye "Eşimi almaya geliyorum"  diyerek Balıkesir'e gelip 10 yaşındaki kız çocuğunu kendilerinden almak istediğini söyledi. Öğretmenin akli durumunun bozuk olduğundan haberi olan baba, öğretmeni Balıkesir'e davet etti. Babanın polise bilgi vermesinin ardından öğretmen gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan İ.K., Kepsut Cezaevi'ne gönderildi. (solhaber)

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA