25 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa34°C
  • Girne34°C
  • Güzelyurt35°C
  • İskele34°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

TURKCELL GENEL MÜDÜRÜ’NDEN GİRNE’DE 4G BETA’YI GİRNE’DE DENEYİMLEDİ

Turkcell Genel Müdürü’nden Girne’de 4G Beta’yı Girne’de deneyimledi

12 Nisan 2014 Cumartesi 14:09

Dünyanın en hızlı mobil geniş bant teknolojisi olan 4G deneyimi, Lefkoşa ve Gazimağusa ile üniversitelerin ardından, bu kez Girne’de yaşandı. Türkiye Turkcell’den adaya gelen Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, 4G Beta’yı deneyimledi

Kuzey Kıbrıs Turkcell, dünyanın en hızlı mobil geniş bant teknolojisi olan 4G deneyimini bu kezTurkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar ile yaşadı.

Acar, 4G Beta’yı Turkcell İletişim Merkezleri’nden Nexsis’te deneyimledi.

4G Beta heyecanına, Turkcell Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, Turkcell Mağaza Geliştirme ve Kanal İletişim Müdürü Evren Dündar, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Satış ve Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Ali HanSarıcalı, Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlkan Bülbül, Bireysel Satış Müdürü Serhat Sertuğ, Nexsis Direktörü Levend Şenyüz , yöneticiler ve çalışanlar ortak oldu.

Acar: Çok önemli bir başarı

Turkcell Bireysel Satış Genel Müdür YardımcısıHulusi Acar, 4G Beta deneyimini Kuzey Kıbrıs’ta yaşamanın kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 4G deneyimi sırasında, uzman ekiplerin bilgi ve donanımını gözlemleme şansı bulduğunu da belirten Acar, “Bu büyük başarı karşısında etkilendiğimi söylemek istiyorum. Yeni teknolojilere öncülük ettiği için Kuzey Kıbrıs Turkcell’i tebrik ediyorum” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in öncü rolünü Türkiye’den de izlediklerini belirten Hulusi Acar, “Bu kez, adaya gelerek, bu başarılara yerinde tanıklık ettik. Genel Müdür Karaatmaca’nın şahsında tüm emeği geçenleri kutlarım” şeklinde konuştu.

Karaatmaca: En yeni teknolojileri kazandırmaya devam

“Her yeni teknolojiyi adamızla buluşturmaktan mutlu oluyoruz” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da, 4G Beta testini ilk kez geçtiğimiz ay halkla birlikte gerçekleştirdiklerini anımsattı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA