26 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele21°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara22°C

TÜRK BANKASI’NDAN DUYARLI DAVRANIŞ

Türk Bankası’ndan duyarlı davranış

24 Temmuz 2014 Perşembe 14:49

Türk Bankası, kurumsal vatandaşlık örneği göstererek kan bağışı kampanyalarını yılda 2 kez ve düzenli olarak gerçekleştirme kararı aldı. Banka kan ihtiyacının süreklilik arz etmesi nedeni ile yeni bir inisiyatif başlatarak geçtiğimiz gün kan bağışı kampanyası düzenledi

Kuzey Kıbrıs Thalassemia Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu, hem geçmişte gösterdiği duyarlılıktan, hem de süreklilik arz edecek şekilde “gönüllü kurumsal bağışçı” olma kararından dolayı Türk Bankası’a teşekkürlerini sundu.

Geçmişte yapılan kan bağışı çağrılarına da duyarlılık göstermiş olan Türk Bankası, kan ihtiyacının süreklilik arz etmesi nedeni ile yeni bir insiyatif başlatarak geçtiğimiz gün kan bağışı kampanyası düzenledi. Türk Bankası İnsan Kaynakları Departmanı’nın banka çalışanlarına yönelik kurduğu Smile Club tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına, Türk Bankası Genel Müdürü Yunus Rahmioğlu’nun yanı sıra 40’ın üzerinde gönüllü banka çalışanı destek verdi. Türk Bankası Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleşen kan bağışı kampanyasında, bağışlar Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kan Bankası personeli tarafından alındı. Türk Bankası, iyi bir kurumsal vatandaşlık örneği göstererek kan bağışı kampanyalarını yılda 2 kez ve düzenli olarak gerçekleştirme kararı aldı.

Türk Bankası Genel Müdürü Yunus Rahmioğlu, kan ihtiyacının süreklilik arz eden bir durum olduğunu, dolayısı ile kan ihtiyacı olan bireyler, kurum ve kuruluşlar tarafından bu ihtiyaca yönelik alarm verilmesini beklemeden harekete geçmenin önemine değinerek şunları söyledi: “Sürekli olsun ya da olmasın birçok hastanın kan ihtiyacı vardır. Özellikle sürekli kan ihtiyacı olan thalassemia hastaları başta olmak üzere yapılan kan bağışları sayesinde diğer hastaların da kan ihtiyacının giderilmesine katkı sağlıyor olmanın huzurunu yaşıyoruz. Türk Bankası olarak iyi bir kurumsal vatandaşlık örneği gösterdiğimize inanarak, kan bağışı kampanyalarımızı yılda 2 kez gerçekleştirme kararı aldık. Bu vesile ile Thalassaemia Derneği’ne Türk Bankası Gönüllü Kurumsal Bağışçı olarak kaydedildi. Bu toplumsal duyarlılığın diğer kurum ve kuruluşlar tarafından da gösterileceğinden kuşku duymuyorum”.

Thalassaemia Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu da Türk Bankası Genel Müdürlük binasında düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak, kan bağışına hassasiyet gösteren Türk Bankası’nın diğer kurum ve kuruluşlara da örnek teşkil etmesini temenni ettiğini vurguladı. Türk Bankası’nın organize ettiği kan bağışı kampanyasına katılımın yüksek düzeyde olmasından çok mutlu olduklarını söyleyen Varoğlu, Türk Bankası’na ve bağışta bulunan banka çalışanlarına teşekkürlerini yansıtan bir sertifika da takdim etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA