24 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele18°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

TÜRK BANKASI’NDA “HEP-YEK TAVLA TURNUVASI”

Türk Bankası’nda “Hep-Yek Tavla Turnuvası”

30 Temmuz 2015 Perşembe 11:14

Türk Bankası’nın çalışanları arasında geleneksel hale gelen “Hep-Yek Tavla Turnuvası”nın dördüncüsü yine heyecanlı bir ortamda gerçekleşti. Türk Bankası Genel Müdürlüğü girişimi sayesinde oluşturulan ve bankanın gönüllü personellerinin katkılarıyla sürdürülen Smile Club’un bir organizasyonu olan “Hep-Yek Tavla Turnuvası” çalışanlar arasında keyifli bir rekabet ortamı yarattı.

Geçtiğimiz günlerde öğle aralarında yapılan birbirinden heyecanlı tavla maçlarında, Türk Bankası Genel Müdürü M. A. Yunus Rahmioğlu ile birlikte banka genelinde 34 çalışan arasından eleme usulü ile ilk 4’e kalan başarılı tavlacılar belirlendi. Hep-Yek Tavla Turnuvası’nın 4 çeyrek finalisti olmaya hak kazanan Güzelyurt Şubesi’nden Hüseyin Özcan, Fon Yönetimi Bölümü’nden Zehra Tamakan ve Mehtap Mendeli ile Krediler Bölüm Başkanlığı’ndan Kemal Göymen’e ödülleri Türk Bankası Genel Müdürlük binasında yapılan müsabakalar sonrasında verildi.

Türk Bankası Smile Club yetkilisi, “Çalışanlarımızın motivasyonunu arttırmak, dayanışmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz banka içi etkinliklerden birisi olan Hep Yek Tavla Turnuvası’nın dördüncüsü de yine neşeli ve heyecanlı bir ortamda geçti. Öğle aralarımızda yapılan ve kırana kırana geçen turnuva, çalışma ortamımızı daha da keyifli hale getirdi” şeklinde konuştu.

TB.hepyek.2

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA