29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa17°C
  • Girne16°C
  • Güzelyurt14°C
  • İskele17°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

TÜRK BANKASI “DİJİTAL BANKACILIK”TA YENİ DÖNEME GEÇTİ

Türk Bankası, “Yenilendik Mobillendik” sloganı ile dijital bankacılıktaki yeni uygulamasını müşterilerinin beğenisine sundu.

Türk Bankası “Dijital Bankacılık”ta yeni döneme geçti

07 Mart 2016 Pazartesi 15:00

Türk Bankası, “Yenilendik Mobillendik” sloganı ile dijital bankacılıktaki yeni uygulamasını müşterilerinin beğenisine sundu.

Hizmet kalitesini sürekli artırarak 2016 yılında da yenilenmeye devam eden Türk Bankası, değişen teknolojilere ve çağın gereklerine uygun olarak 2007 yılından bu yana sunduğu dijital bankacılık hizmetlerinde yepyeni bir sistemi hayata geçirdi.

Bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için müşterilerine artık çok daha kolay kullanabilecekleri bir sistem sunan Türk Bankası, yeni uygulamasını “Yenilendik Mobillendik” diyerek Mart ayı itibarıyla müşterilerinin beğenisine sundu. Bankadan yapılan açıklamada, www.turkishbank.net web sayfası aracılığıyla yeni dijital bankacılık hizmetini kullanacak müşterilerin tüm işlemleri kolayca ve çok daha hızlı  gerçekleştirilebileceği belirtildi.

Türk Bankası Genel Müdürü M. A. Yunus Rahmioğlu, kullanıcı deneyimi dikkate alınarak profesyonel bir ekip tarafından tasarlanan yeni internet şubesinin her yaşa hitap etmesinin yanı sıra bankacılık hizmetlerinde zaman ve mekan sınırını ortadan kaldırdığını ifade etti. Güncel teknolojilerle uyumlu ve kullanıcı dostu olan yeni uygulama sayesinde müşterilerine artık çok daha yakın olduklarını vurgulayan Rahmioğlu, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer 8.0 ve üstü web tarayıcıları ile destekli olan yeni dijital bankacılık uygulamasına Android ve İOS desteği ile tablet bilgisayardan ve cep telefonlarından da erişilebileceğini belirtti.

Modern bir menü tasarımına sahip olan yeni dijital bankacılık hizmetinde sisteme giriş için gönderilen SMS şifresini kullanarak müşterilerin banka hesaplarına 2 adımda ulaşabileceğini sözlerine ekleyen Rahmioğlu, sade ve anlaşılır işlem menülerine sahip olan yeni dijital bankacılık uygulamasında iki farklı menü stili ve her sayfa için özel bir tasarım sunulduğunu kaydetti. Rahmioğlu: “Müşterilerimize şubeye gitmeye gerek kalmadan bulundukları ortamda tüm bankacılık işlemlerini kolayca gerçekleştirebilme fırsatını sunuyoruz, Kuzey Kıbrıs’ın ilk ve en köklü bankası olarak müşterilerimizden aldığımız güven ve destekle ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

7 gün 24 saat hizmet verecek olan ve günlük bankacılık ihtiyaçlarının tümünün karşılanabileceği geniş bir işlem yelpazesinin yer aldığı yeni uygulamada müşteri güvenliği de üst düzeyde tutularak sanal klavye imkanı sunuluyor ve müşteriler, yapılan işlemler sonrasında bilgilendiriliyor.

Dijital bankacılığa başvurmak için 444 73 73 numaralı Çağrı Merkezi aranarak detaylı bilgi alınabilir.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA