24 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele18°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

TURGAY HİLMİ DURMAK BİLMİYOR

Almanya’da faaliyet göstermekte olan Kuzey Kıbrıs’ın Dostları Derneği başkanı Doç. Turgay Hilmi, derneğin sağlamakta olduğu yardımları ülkemizdeki yardıma muhtaç insanlarımıza ulaştırmaya devam ediyor...

Turgay Hilmi durmak bilmiyor

20 Mayıs 2016 Cuma 15:55

Geçen hafta ülkeye yine Almanya’dan yardımlarla gelen Turgay Hilmi önce Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’nde ikamet etmekte olan Birol Özkaynak ve Hüseyin Gürşan’ı ziyaret ederek sorunları ile ilgilendi.

Hareketleri kısıtlı olan Birol Özkaynak Kuzey Kıbrıs’ın Dostları Derneği’nin sağladığı telsiz cihazları teslim edilerek hemşire odası ile rahat bir şekilde irtibat kurabilmesi sağlandı.

Hüseyin Gürşan birçok sağlık sorunu yanında gözleri ile ilgili problemler yaşamakta olduğu için yeniden gzö kontrolundan geçirildi. İstanbul’daki hastanelerde kurul raporu masrafları yanında çıkacak olan giderler ise yine Kuzey Kıbrıs’ın Dostları Derneği tarafından üstlenilecek.

Turgay Hilmi her zaman olduğu gibi Almanya’daki derneğin girişimleri ile devam etmekte olan ve ortopedik özürlü insanlara yönelik araç gereç ve tekerlekli sandalyeleri de beraberinde getirierek Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne teslim etti.

Hilmi ayrıca ülkeye büyük hizmetleri geçmiş olan bütün hemşirelerin Baş Hemşiresi 99 yaşındaki Türkan Aziz ile 94 yaşında olan bestecimiz efsane insan Kamran Aziz’i de ziyaret ederek dünya hemşireler ve dünya sanat günlerini kutlayarak birer gül hediye etti.

Turgay Hilmi Haziran itibarı ile Kuzey Kıbrıs’ın Dostları Derneği’nin ülkemiz insanlarına yönelik katkılarının daha da yoğunlaşacağını ifade etti.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA