16 Nisan 2024
  • Lefkoşa28°C
  • Mağusa29°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele29°C
  • İstanbul26°C
  • Ankara26°C

TREND ALARMI: SEZONUN PLAJ STİLİ

Kumsalların parlayan yıldızlarından biri gibi görünmek ister misiniz? 2016 plaj stilinde öne çıkan modelleri kaçırmayın.

Trend alarmı: Sezonun plaj stili

19 Haziran 2016 Pazar 10:02

Renk renk bikiniler ve bohem mayo rüzgarlarının estiği 2016 yazı plaj trendlerinin etkisi kendini iyiden iyiye hissettiriyor. Yaz aylarının ilk günlerinde herkes deniz ve güneşin hayalini kuruyor. Kumsallarda stil sahibi ve orijinal bir moda yaratmanın formülü ise sezon trendlerini takip etmekten geçiyor. Siz de plajlarda giydiklerinizle adınızdan söz ettirmek istiyor ve kumsalların parlayan yıldızlarından biri gibi görünmek istiyorsanız sezonun plaj stili detaylarını kaçırmayın.

HALTER MODASI GELİYOR

Geçen sezon ilk adımlarını plaja atan halter üstler bu sezon iyiden iyiye plajları ele geçirmiş durumda. Yarım üstlü bu bikinilerin esin kaynağı elbette son zamanlarda üstümüzden çıkarmadığımız spor büstiyerlerimiz. Farklı dekolte seçenekleri veya transparan açılımlı halter modellerinin yanında fermuarlı modeller de sezonun plaj modasında göz dolduruyor.

DERİ YAZIN HİÇ BU KADAR MODA OLMAMIŞTI

Deri kış aylarından sonra yaz aylarında da hayatımızda olmaya devam edeceğe benziyor. Deri görünümlü bikini ve mayolar bu sezonun en trend parçalarını oluşturuyor. Deriye benzer su geçirmez bir kumaştan yapılan mayolar 2016 yazının en taze ve sofistike detaylarının başında yer alıyor. Özellikle siyah renkte tercih edeceğiniz bu modellerle kumsallarda fark edilmemeniz imkansız.res1.jpg

OMUZLAR FORA

Geçen sezon etkisini hafifçe gösteren bu yaz ise iyice belirginleşen başka bir trend ise omuzları açıkta bırakan modeller. Göğüs dekoltesine farklı bir hava katan bu modellerle güneşlenmek çok kolay olmasa da şık bir görünümleri olduğu kesin.

FIRFIRLAR HER YERDE

Sezonun bluz modellerinde oldukça popüler olan fırfırlar plaj modasına da fırlamış durumda. Üstü fırfırlı modeller bu sezon hiç olmadığı kadar moda. Küçük göğüslü kadınların kurtarıcısı olan bu modeller volanlı görünümleriyle göğüsleri olduğundan büyük gösteriyor.res2.jpg

RETRO ESİNTİSİ BİTMEZ

Moda dünyasında pek çok markanın retro rüzgarından kurtulamamış olmasından plajlar da nasibini alıyor. Yüksek belli bikini altları bu yaz plajları etkisi altına alıyor. Göbek sorunu olan kadınlar için bikini giyme özgürlüğü yaşatan bu modeller mayoların tahtını sallıyor.

MARİN MODASI HEP BİZİMLE

Lacivert ve beyazın uyumlu birlikteliği hiç bitmeyecek gibi. Marin modası bu yaz da plajların en gözde trendlerinden biri. Çizgili mavi ve beyaz desenlere kırmızı renk de bütün ihtişamıyla eşlik ediyor.  

Etiketler: , , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA