26 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt21°C
  • İskele21°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara20°C

TOCEK'TEN KADIN SIĞINMA EVİ YARARINA KİTAP SATIŞI!

TDP Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi, LTB'nin Kadın Sığınma Evi açma projesine katkıda bulunmak amacıyla kitap satışı düzenliyor

TOCEK'ten Kadın Sığınma Evi yararına kitap satışı!

11 Ağustos 2016 Perşembe 16:45

Toplumcu Demokrasi Partisi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi, (TDP TOCEK) Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) Kadın Sığınma Evi açma çalışmasına destek olmak ve kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla kitap satış kampanyası düzenliyor.

         'Kadın Sığınma Evine Destek Ol-Şiddete Meydan Oku' isimli kitap satışı kampanyası yarın (12 Ağustos Cuma) saat 19.00'da Dereboyunda Gloria Jeans yanındaki Whirpool mağazası önünde gerçekleştirilecek. Satıştan elde edilen tüm gelir 'LTB Kadın Sığınma Evi'ne bağışlanacak.

         TDP TOCEK Başkanı İsmet Cabacaba, Kadın Sığınma Evi'nin hayat bulması adına, sosyal belediyecilik bilinci ve sorumluluğu ile hareket eden LTB'nin Kadın Sığınma Evi açma proje ve çalışmasını desteklediklerini belirterek, kitap satış kampanyasının da bu çerçevede gerçekleştirildiğini kaydetti.

         Kadın Sığınma Evi'nin açılması için çok ciddi bir desteğe ihtiyaç olduğunu, kendilerinin de olanakları çerçevesinde katkı koymayı amaçladıklarını belirten Cabacaba, "Amacımız bir yandan Kadın Sığınma Evine katkıda bulunurken, diğer yandan da farkındalık yaratarak insanları harekete geçirmektir. Bu vesile ile Kadın Sığınma Evinin açılmasına destek olmak amacıyla başlattıkları projeye sahip çıkan, destek veren, paydaş olan tüm kişi ve örgütlere teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA