29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

TELSİM'DEN ANLAMLI BAĞIŞ

Telsim, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne tablet ve yıllık internet bağışında bulundu.

Telsim'den anlamlı bağış

11 Ağustos 2015 Salı 12:47

Telsim, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne tablet ve yıllık internet bağışında bulundu.

Telsim’den yapılan açıklamaya göre, bağış, 3 adet Vodafone Smart Tablet ve 3 adet yıllık 3GB internet paketi içeriyor.

Tabletleri Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit’e teslim eden Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, dernek ile aralarında bir gönül bağı olduğuna vurgu yaparak, sosyal sorumluluk projelerinde engelli konusunda hem yüreklerini, hem de teknolojilerini ortaya koyduklarını dile getirdi.

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği ile birlikte yürüttükleri çalışmalarda bunu her zaman ön planda tuttuklarını ifade eden Tanpınar, dernek üyelerinin teknolojiyi daha hızlı ve sağlıklı kullanması açısından çalışmalarına destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Tanpınar, topluma yarar sağlayacak projeler yaptıklarının altını çizerek, teknolojiyle ortopedik özürlülerin de hayatlarını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirtti.

Günay Kibrit de konuşmasında, her zaman engellilerin yanında olan Telsim’e teşekkür etti. Kibrit, tabletlerin hastaların bilgilerinin, kayıtlarının ve tüm envanterlerinin dijital ortamda saklanması amacıyla kullanılacağını kaydetti. Kibrit, tabletlerin, derneğin kurumsal bir yapının gerektirdiği profesyonelliğe uygun şekilde dijitalleşmesi anlamında önemli bir adım olduğunu dile getirdi.

Kibrit, “Tabletleri projelerin hazırlanıp, sunulması, hastalarla paylaşılması ve dernek ile ilgili tüm işlemleri dijital ortamda kayıt altına almak için kullanacağız. Tabletler sayesinde yürüdüğümüz yolda bilgilerimizi geleceğe daha güvenli ve daha sağlam şekilde taşıyacağız”  dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA