29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa16°C
  • Girne15°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

TELSİM HEYETİ TAK’I ZİYARET ETTİ

Telsim heyeti TAK’ı ziyaret etti

28 Mart 2014 Cuma 10:34

KKTC Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve yardımcısı Fevzi Tanpınar, Türk Ajansı Kıbrıs’ı ziyaret ederek kurum müdürü Neriman Saygılı’yla görüştü.

Görüşme öncesi Saygılı’ya, Telsim ve FODER’in ortak düzenlediği “Kıbrıs’ta Kadın Olmak” sergisinde de sergilenen Yıltan Taşçı’nın “Sesta Örerken” isimli fotoğrafı takdim edildi.

Karas

KKTC Telsim Genel Müdürü Rasim Karas konuşmasında Saygılı’ya yeni görevinde başarı dileyerek, Telsim’in bu yıl tüm çalışmalarında kadını öne çıkardığını ve kadın temasını işlediğini hatırlattı.

Karas, Türk Ajansı Kıbrıs’a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da ifade etti.

Saygılı

TAK Müdürü Neriman Saygılı da gerek iletişim gerekse diğer alanlarda Telsim’den destek görmeye devam edildiğini belirterek, Türk Ajansı Kıbrıs’ı, hem habercilik, hem sürat, hem de çalışanlarla ilgili  daha iyi noktalara taşımak istediklerini söyledi.

TAK personelinin emektar çalışanlar olduğunu, gecesini gündüzüne katarak çalıştığını ve genelde haberlerde isimleri görünmese de, basın dünyasının arkasındaki gizli kahramanlar olduklarını dile getiren Saygılı, ziyaret için Telsim heyetine teşekkür etti.

Kadının, Kıbrıs’ta eğitimi ve emeğiyle çok önemli bir yere sahip olduğunu da kaydeden Saygılı, “Kıbrıs’ta Kadın Olmak” sergisinden bir fotoğrafın kendisine armağan edilmesinin anlamlı olduğunu belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA