27 Nisan 2024
  • Lefkoşa18°C
  • Mağusa19°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt17°C
  • İskele19°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

TEKNOLOJİ BANKACILIĞINA ULUSLARARASI VİZYON 

Teknoloji Bankacılığına Uluslararası Vizyon 

22 Şubat 2016 Pazartesi 12:02

Near East Bank teknoloji bankacılığında dünyanın en iyilerini biraraya getiren Finovate Europe 2016’da temsil edildi.

Bankacılık hizmetlerinin giderek yoğun bir şekilde teknolojik platformlara da taşındığı günümüzde Near East Bank, vizyonunu geniş tutmak ve uluslararası arenada bankacılık ve finans sektöründeki teknolojik yenilikleri ön plana çıkarmak amacıyla İngiltere’de düzenlenen Finovate Europe 2016 etkinliğine katıldı. Londra’da 09-10 Şubat’da yer alan Finovate Europe 2016, aralarında Barclays Bank, Akbank, Yapı Kredi Bankası’nın da bulunduğu, her biri finansal hizmetler ve bankacılık alanında uzmanlığını ispatlayan 70 üzerinde şirketi bir araya getirdi. Müşteri deneyimini ve finansal hizmetler alanındaki yeniliklerin ele alındığı konferansta dünya bankacılığı, teknolojik alandaki yeni trendler ve finans sektöründeki teknolojik yenilikler konuşuldu.

Finansal hizmetleri yeniden şekillendiren çok yönlü bankacılık (omni-directional banking) çözümlerini yakından tanıma fırsatı bulan Near East Bank vizyonuna dünya bankacılığı trendlerini de ekleyerek yeni atılımlar yapmayı hedeflliyor. Müşteri hizmet kalitesini daha da ileriye götürmek için öncü uygulamalarına her geçen gün yenilerini ekleyen Near East Bank internet ve mobil bankacılık kanalları ile bu yeni felsefe doğrultusunda müşterileri avantajlar dünyasına davet ediyor.

Pazarlama, Bilgi Teknolojileri ve Destek Hizmetler Grup Müdürü Enver Haskasap , 2016 yılı projelerinin gelişmesine destek olmak  amacı ile Finovate konferansının gelinen ve gidilecek noktayı görme açısından çok faydalı geçtiğini vurguladı. Türk bankacılık sektörüründe özellikle mobil uygulamalar ve belirli hizmetlerin müşterilere digital olarak sunulması konusunda iyi duruma gelindiğine işaret eden Haskasap. genç ve dinamik bir nüfusa sahip Kıbrıs’ta mobilitenin çok yaygın olduğunun altını çizdi. Haskasap, “İnsanlarımız yeni teknolojileri hızla benimsiyor ve kullanmaya başlıyor. Yeni teknoloji kullanımı ve yeni trendler tüketici dinamiklerinde değişime yol açıyor. Sosyal, lokal ve mobil olmak, ‘diğer bir değişle ‘SoLoMo’ kültürü yeni nesil tüketicilerin öne çıkan ortak özellikleri. Değişen tüketici profili ve beklentiler bankacılık ürün ve hizmetlerinde farklılaşmayı getiriyor. Tüm bu faktörler bankacılık sektörümüze de büyük bir dinamizm katıyor “şeklinde konuştu.

Konferansa Sentez Bilgisayar Direktörü Şeren Sözgen ile katılan Near East Bank’dan yapılan açıklamada geliştirecekleri yeni sistemler açısından çözüm ortaklıklarının daha da güçlendiği belirtildi.Lha

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA