15 Mayıs 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa20°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele20°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara19°C

TDP SERHATKÖY ÖRGÜT KONGRESİ YAPILDI

Özyiğit: “Ülke genelinde yoğun bir örgütlenme içindeyiz”

TDP Serhatköy örgüt kongresi yapıldı

25 Ekim 2015 Pazar 18:47

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, özellikle son dönemlerde TDP’ye olan katılımların arttığını, birçok bölgede örgüt kurduklarını, halktan gelen talep doğrultusunda önümüzdeki günlerde de yeni örgütler kurarak kamuoyuna duyuracaklarını açıkladı.

TDP Serhatköy örgüt kongresi geçtiğimiz akşam TDP Serhatköy Örgüt binasında gerçekleştirildi. Genel Başkan Cemal Özyiğit, İlçe Başkanı Yılmaz Siham ile bölge üyelerinin katıldığı kongrede, Serhatköy Örgüt Başkanlığına yeniden Cavit Sekmen getirilirken, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Denktaş Ömer Şahinsoy, Behiye Araz, Şerife Karadağlı, Arife Işıltan.

“Önemli bir gösterge”

Genel Başkan Cemal Özyiğit kongrede yaptığı konuşmada, bir partinin büyümesinin en önemli göstergelerinden birinin kurulan örgütler olduğuna dikkat çekti. Özyiğit, “Partimize yeni katılımlarla birlikte, örgüt kurulması için halktan gelen yoğun talep, bizleri hem memnun etmekte, hem de doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Yakında birçok bölgede daha hem örgüt kuracağız, hem de örgüt binaları açacağız” dedi.

“Sorunlar acil çözüm bekliyor”

Konuşmasında hükümetin icraatlarına da değinen Özyiğit, ülkede ekonomiden üretime, sağlıktan eğitime kadar hiçbir şeyin yolunda gitmediğini belirtti. “Ülkemizdeki sorunlar acil çözüm bekliyor” diyen Özyiğit, birçok vaatlerle işbaşına gelen ve çözüm üretmesi gereken hükümetin ise tıpkı geçmiş hükümet gibi, henüz halk yararına icraat yapmadığını vurguladı.

Döviz nedeniyle halkın fakirleştiğini, borçlu sayısının arttığını, borçların ödenemediğini, çek yasaklarının arttığını, devletten alacağını alamayan üreticilerin büyük mağduriyet yaşadığını belirten Özyiğit, sürdürülebilir olmayan bu yapının değişmesinin şart olduğunu belirtti.

TDP olarak ülkedeki değişimi sağlama noktasında kendi ev ödevlerini de yapmakta olduklarını belirten Özyiğit, tüzük kurultayı yaptıklarını, alanlarında uzman kişilerden oluşan komisyonların yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti ve “Ülkenin geleceğinin şekillenmesinde etkin bir rol alacak olan TDP, bu yöndeki çalışmalarını kararlılıkla sürdürmektedir” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA