29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

TDP GENEL SEKRETERİ DR. HALİL HIZAL OLDU

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Sekreterliğine Dr. Halil Hızal getirilirken, 9 kişilik Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri ile Toplumcu Demokrasi Partisi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi (TDP TOCEK) Başkanı da belirlendi.

TDP Genel Sekreteri Dr. Halil Hızal oldu

11 Aralık 2018 Salı 14:20

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Sekreterliğine Dr. Halil Hızal getirilirken, 9 kişilik Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri ile Toplumcu Demokrasi Partisi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi (TDP TOCEK) Başkanı da belirlendi.

TDP Parti Meclisi dün akşam Genel Başkan Cemal Özyiğit başkanlığında toplandı. Toplantıda, TDP Genel Sekreterliğine oybirliği ile Dr. Halil Hızal, TDP Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi  Başkanlığına ise Nalan Ersümer getirildi. Daha sonra yapılan seçimlerde ise, 9 kişilik Merkez Yönetim Kurulu (MYK) şu isimlerden oluştu: Yeşim Dede, Ercan Hoşkara, Safiye Özaltıner, Mehmet Harmancı, Deniz Birinci, Evrim Benzetsel, Barış Erkmen, Yasemin Çobanoğlu, Serkan Bülbülcü.  

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit toplantıda yaptığı konuşmada, 25 Kasım'da  gerçekleştirilen 6. Olağan kurultayın adından Genel Sekreter, TDP TOCEK ve Merkez Yönetim Kurulu'nun da belirlendiğini belirterek, “TDP çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir" dedi. Önümüzdeki süreçte herkesi çok daha zor görevlerin beklediğine dikkat çeken Özyiğit, bir yandan koalisyon hükümeti olarak toplumun yapısal sorunlarının çözümü yönünde uğraş verirken, diğer yandan TDP olarak adil ve kalıcı federal bir çözüm için her platformda mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.

-Halil Hızal -

TDP Genel Sekreteri Halil Hızal da kendisine verdiği güven ve destek için PM üyelerine teşekkür etti. Ülkenin,  bölgenin ve dünyanın yaşadığı sürecin farkında olduğunu belirten Hızal, özgürlük, barış, demokrasi ve adalet için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.  Koydukları hedeflere ulaşmak adına partinin yeni oluşan tüm kurulları ile bir bütün olarak çok çalışması gerektiğinin bilincinde olduklarını ifade eden Hızal katılımcılık, şeffaflık ve hesap verebilirliğin en önemli ilkeleri olacağını belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA