04 Mayıs 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele18°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

TATAR: "YARGIYA TAŞIMAKTAN ASLA ÇEKİNMEYECEĞİM"

UBP Kurultayı mahkemelik olabilir...

Tatar: "Yargıya taşımaktan asla çekinmeyeceğim"

06 Eylül 2015 Pazar 13:13

Ulusal Birlik Partisi Genel başkan adayı, Lefkoşa milletvekili Ersin Tatar, “kimsenin demokrasi ile bağdaşmayan, yasalara tüzüklere aykırı davranışlar içine giremeyeceğini, Genel Başkan Özgürgün’ün yapılan haklı itirazları dikkate almaması halinde partinin ve ülkenin iyliği için konuyu yargıya taşımaktan asla çekinmeyeceğini” vurguladı.

“Tüm adayların örgüt seçimleri, ilçe kongreleri ile kurultayda oy kullanacakların listeleri üzerinde uzlaşması için yeniden çağrıda bulunan” Tatar, “ Özgürgün ve etrafındaki bir kaç akıl hocasının partide yaşanacak tüm olumsuzlukların baş sorumlusu olmaya devam ettiklerine “ dikkati çekti

Ersin Tatar, şunları kaydetti.

“ Sayın Hüseyin Özgürgün’ün son zamanlarda yanına sokulan bazı şahısların  başını çektiği bir organizasyonla bazı üyeler aranmakta ve kime oy verecekleri sorgulanarak faşizanca bir baskı yaratılmaya çalışılmaktadır.

Bu kişiler ve bazı diğer yandaşların etkisinde kaldığı belli olan Sayın Genel Başkan hala üyelikler konusunda yapılan haklı uyarılara kulak tıkamakta kendisinin dışındaki adayların benimsemeyecekleri, altına imza atmayacakları bir üye listesi ile seçime gitmekte ısrar etmesinin partiye büyük zarar vereceğini , bilmesine , görmesine, bölünmeden söz etmesine rağmen doğruyu yapmamaktadır.

Ancak şu bilinmelidir ki mahkemelerin daha önce verdikleri kararlar ortadadır ve hiç bir siyasi parti genel başkanı veya organı tüzüğüne, yasalara, demokratik anlayışlara aykırı tutumlar ortaya koyamaz. Yargı kararları nettir; Koyarlarsa yargı bunlara dur diyecektir.

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA