19 Mart 2025
  • Lefkoşa12°C
  • Mağusa9°C
  • Girne10°C
  • Güzelyurt10°C
  • İskele9°C
  • İstanbul4°C
  • Ankara-1°C

TATAR: YAPICI BİR TUTUM İÇİNDEYİZ VE BUNA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, gayriresmi 5+1 Cenevre zirvesi çerçevesinde, bugün BM Genel Sekreteri Guterres ile yapacağı görüşme öncesinde Intercontinental Otel’e gelişinde açıklamalarda bulundu.

Tatar: Yapıcı bir tutum içindeyiz ve buna devam edeceğiz

18 Mart 2025 Salı 13:24

Yapıcı bir tutum içinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydeden Tatar, Guterres'e bu yoğun dünya gündeminde Kıbrıs'a zaman ayırdığı için teşekkür etti.

"Burada kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz" diyen Tatar, her alanda, elektrikten suya, yeni kapılar açılmasına kadar birçok alanda iş birliği fırsatı olduğunu ve bu yönde ilerleme sağlanması için çaba harcamaya devam edeceklerini vurguladı. Tatar, iki devletin iş birliğine yönelik yapıcı ve pozitif tavır içinde olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA

Yükleniyor...