28 Mart 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

TATAR: “ KKTC’Yİ YAŞATIP YÜCELTECEĞİZ”

UBP Genel Başkanı Tatar, Kıbrıs Türk Basın Konseyi Dayanışma Yemeği’nin Onur Konuğu Oldu

Tatar: “ KKTC’yi yaşatıp yücelteceğiz”

11 Şubat 2019 Pazartesi 16:20

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar, “ herkesin Devlet’e dört elle sarılması gerektiğini belirtti ve “ bizim ana gayemiz KKTC’yi yaşatıp yüceltmektir. Rumun istedikleri ortadadır. Kimse hayal görmesin” dedi.

Tatar, “ KKTC’nin kalkınmasında duyarlı, sorumluluk sahibi basına da büyük görevler düştüğünü” vurguladı.

UBP Genel Başkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Basın Konseyi’nin dayanışma yemeğine onur konuğu olarak katıldı.

Tatar, ‘ yaptığı konuşmada KKTC’yi kalkındırabilmek için yeni plan ve projeler hazırlıyoruz. Halkımızın refah, güven ve mutluluğunun artması şarttır. Kendimizi buna uygun olarak hazırlıyoruz” dedi.

UBP Genel Başkanı Tatar şöyle konuştu:

“ Biz bu ülkeyi, halkımızı seviyoruz. Anavatan Türkiye ile yakın ve kardeşçe ilişkilerin hep sürmesinden yanayız. Rumlar,  bizim geleceğimizi tehlikeye atmayacak bir anlaşma olursa olur. Olmazsa, olmaz. Ne isterse olsun, biz kendi kendimizi yönetme hakkımızdan, Devlet olma noktamızdan, güvenliğimizden geri adım atmamalıyız. Biz UBP olarak bunda kararlıyız.

UBP Genel Başkanı Ersin Tatar, konuşmasında kendisini onur konuğu olarak davet eden Kıbrıs Türk Basın Konseyi Başkanı Doç. Dr. Şule Aker nezdinde herkese teşekkür etti. Basının önemine değinen Tatar Kıbrıs Türk Basının usta kalemleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tatar, “ KKTC’nin kalkınmasında duyarlı, sorumluluk sahibi basına da büyük görevler düştüğünü” vurguladı.

Tatar, “ herkesin Devlet’e dört elle sarılması gerektiğini belirtti ve “ bizim ana gayemiz KKTC’yi yaşatıp yüceltmektir. Rum tarafının istedikleri ortadadır. Kimse hayal görmesin” dedi.

Yemekte konuşan Kıbrıs Türk Basın Konseyi ve aynı zamanda Dünya Basın Konseyi Başkanı olarak da görev yapan Doç. Dr. Şule Aker’de UBP Genel Başkanı Sayın Ersin Tatar’ı aramızda görmekten dolayı büyük memnuniyet duymaktayız. Bizleri kırmayarak geldiği için kendisine teşekkür ediyoruz. “dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA