18 Nisan 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa16°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele16°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

TANIŞMA UYGULAMASI HAPPN’DAN YENİ ÖZELLİK!

Tanışma uygulaması Happn, Instagram ve Spotify entegrasyonunun ardından yeni özelliği “See You There”i de kullanıma sundu.

Tanışma uygulaması Happn’dan yeni özellik!

27 Haziran 2016 Pazartesi 22:39

Gerçek hayatta yolunuzun kesiştiği kişileri bulmanızı sağlayan tanışma uygulaması Happn, merakla beklenen yeni özelliği “See You There”i kullanıma sundu. Dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye'de de kullanılmaya başlanan yeni özellik, Happn'cıların gündelik hayatın temposundan kopmadan yeni kişilerle tanışmasına imkan sağlıyor.

ORTAK PLANLARI OLANLARI BULUŞTURUYOR

“See You There” özelliği sayesinde Happn'cılar o an veya günün ilerleyen saatlerinde ne yapmak istediklerini diğer kullanıcılara kolayca bildirebiliyor. Yeni özellik şu şekilde kullanılıyor: Happn'cılar ekranlarının sağ alt kısmında yer alan (+) tuşuna tıklayarak, listelenen aktivitelerden birini seçiyor. Listede “bir şeyler atıştırmak”, “koşuya çıkmak”, “yürüyüşe çıkmak” ya da “film izlemek” gibi çok sayıda seçenek yer alıyor. Yapılan seçim, diğer Happn'cılar tarafından dört saat süreyle görülebiliyor. Yolları kesişen Happn kullanıcıları, bu sayede kolayca tanışarak seçtikleri aktiviteleri birlikte yaparak diğer kullanıcılarla gündelik hayatlarını paylaşabiliyor.

“GERÇEK HAYATTAN İLHAM ALIYORUZ”

Fransa merkezli Happn'ın kurucusu ve CEO'su Didier Rappaport, yeni özelliği şu sözlerle anlatıyor: “See You There özelliği, odak noktası gerçek hayattaki karşılaşmalar olan Happn'ın sunduğu deneyimi bir adım ileri taşıyor. Hedefimiz, Happn kullanıcılarının birbirleriyle sağlam ilişkiler kurmasını sağlamak. Bu tür bağların oluşması içinse sosyal hayatın paylaşılması gerektiğine inanıyoruz. Hayatın günlük akışı içerisinde, ortak ilgi alanları ve planlara sahip olan insanları buluşturarak uzun ömürlü ilişkilerin temelini atıyoruz.”

INSTAGRAM VE SPOTIFY ENTEGRASYONU

Gerçek zamanlı konum belirleme özelliği sunan ilk tanışma uygulaması olan ve dünya genelinde İstanbul'un da aralarında bulunduğu 40'ı aşkın şehirde kullanılan Happn, daha önce de aşağıdaki özellikleri kullanıma sunmuştu:

  • Happn'cıların diğer kullanıcılara bir dakikalık sesli mesajlar gönderebilmesini sağlayan Voice özelliği.
  • Happn'cıların profillerinde kendi Instagram hesaplarında yayınladıkları son 30 fotoğrafı sergileyerek kendilerini daha doğru bir çekilde tanıtabilmelerini sağlayan Instagram entegrasyonu.
  • Kullanıcıların diğer kullanıcılara istedikleri şarkıları göndermesini ve profillerine sevdikleri müzik tarzını yansıtan şarkılar eklemesini sağlayan Spotify entegrasyonu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA