TAÇOY: "BU SÜRECİ DAYANIŞMA İÇERİSİNDE AŞMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK”
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hasan Taçoy, aktif vaka sayısının 700’e ulaşmasına dikkat çekti ve "Bu süreci dayanışma içerisinde aşmaktan başka çaremiz yok” dedi.

07 Şubat 2021 Pazar 17:48
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hasan Taçoy, aktif vaka sayısının 700’e ulaşmasına dikkat çekti ve "Bu süreci dayanışma içerisinde aşmaktan başka çaremiz yok” dedi.
Taçoy kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaparak "Üreten insanlarımızın yaşadığı zorluklar ortadadır. Kayıplar büyüktür. Hem ekonomik, hem de psikolojik olarak etkileniyoruz." ifadelerini kullandı. Taçoy'un paylaşımı şu şekilde: "700 aktif vaka sayısına ulaşmış bulunuyoruz.
Ülke olarak, her anlamda zor bir dönemden geçerken, bu süreci dayanışma içerisinde aşmaktan başka çaremiz yok. Üreten insanlarımızın yaşadığı zorluklar ortadadır. Kayıplar büyüktür. Hem ekonomik, hem de psikolojik olarak etkileniyoruz.
Bir siyasi olarak, eleştirmek için söylemiyorum ama, toplumsal bir kalkınma için, devletin daha güçlü organizasyonlarla halkının yanında olması gerekiyor.
Anavatan Türkiye’mizin katkı ve yardımları ile, sağlık alt yapımızı güçlendirdik. Emeğini asla ödeyemeyeceğimiz sağlık çalışanları, ciddi fedakarlıklarla görevlerinin başlarındalar. Test kapasitemiz arttı. Yatak kapasitemiz arttı. Ancak bunlar tek başına yeterli değildir.
Doğru planlama ve hızlı adımlarla, kapanma dönemlerinde, açılma döneminin zeminini de hazırlamak gerekiyor. Devlet tüm kurumları ile bunun için vardır. Pandeminin başladığı ilk günden itibaren, önemli süre Ekonomi ve Enerji Bakanı olarak görev yaptım. Biriken tecrübemle, her türlü katkıyı koymaya hazır olduğumun bilinmesini isterim. Aşı ile ilgili, dünyada önemli gelişmeler yaşanıyor. Aşı planını doğru, kusursuz bir şekilde planlamak ve sonuçlandırmak zorundayız.
Yukarıda da belirttiğim gibi, birileri kapanma sürecini yönetirken, açılma sürecini de planlamak, ekonomik kayıpları hızla gidermek ve insanımızı bu süreçten en az zararla çıkarmak hepimizin görevidir. Adil ve vefa duygusunu önümüze koyarak, bu süreçten de başarı ile çıkmalıyız. Teması önlemek, hepimizin öncelikli görevidir. Bu noktada hiç taviz vermeyelim.
Sağlık çalışanlarımıza, polis teşkilatımıza ve görevdeki tüm çalışanlarımıza yardımcı olalım. Çok çalışarak, kayıplarımızı gidereceğiz ve yeniden KKTC’yi cazibe merkezi haline getireceğiz. Ben bu ülke insanına hep güvendim, güvenmeye de devam edeceğim. Üreterek, kazanacağız. Şimdi de öncelikli görevimiz birbirimizi korumak. Birbirimize destek çıkmaktır.
Bu süreçte yaşamını yitiren vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine başsağlığı dilerim. Sürece emek veren herkese minnet duygularımı iletirken, tedavisi devam eden vatandaşlarımıza da acil şifa dileklerimi iletirim. Gelecek güzel günlere olan inancımla, kendimizi ve çevremizi koruyalım."
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdoğan ''1'inci parti AK Parti'' dedi, SONAR'ın seçim anketi ortaya çıktı; Erdoğan bunu sevmeyecekCumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan dönüşü sırasında uçaktaki gazetecilere "biz de anketler yaptırıyoruz, AK Parti birinci partidir" demişti.05 Temmuz 2025 Cumartesi 16:59TÜRKİYE
Böbrekleri bozan dörtlü: Ağrı kesici, antibiyotik ve bazı tansiyon ilaçlarıTansiyonu düzeltirken, böbreği bozmamak lazım05 Temmuz 2025 Cumartesi 16:55YAŞAM
Mülkiyet tutuklamaları... "Guterres Hristodulidis’i ortada bıraktı"Rum basını, "Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres’in, KKTC’deki Rum mallarıyla ilgili tutuklamalara siyasi boyut kazandırdığı"nı yazdı.05 Temmuz 2025 Cumartesi 16:34GÜNEY KIBRIS
Sahte belgeyi İçişleri Bakanlığı'na verdi...Lefkoşa’da meydana gelen “Sahte Evrak Düzenleme, Sahte Evrağı Tedavvüle Sürme, Sahte Davranışla Kayıt Teminine Teşebbüs” suçlarından tutuklanan zanlı S.J.P tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.05 Temmuz 2025 Cumartesi 16:23KIBRIS
Özgür Özel, Aziz İhsan Aktaş'la AKP'li belediye ilişkilerini listeledi; Erdoğan'a seslendi: Şerefin varsa cevap ver; hapiste yatmayı göze aldım!Özgür Özel, Aziz İhsan Aktaş'la AKP'li belediye ilişkilerini listeledi; Erdoğan'a seslendi: Şerefin varsa cevap ver; hapiste yatmayı göze aldım!05 Temmuz 2025 Cumartesi 16:14TÜRKİYE
CHP MYK olağanüstü toplandı; Amasya mitingi için karar verildiCHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), CHP'li belediyelere yönelik yeni operasyonların ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başkanlığında toplandı.05 Temmuz 2025 Cumartesi 16:00TÜRKİYE
Özgür Özel'den CHP'li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama: Sandığı ortadan kaldırmanın provalarını yapıyorlarÖzgür Özel'den CHP'li belediyelere operasyonlar sonrası ilk açıklama: Sandığı ortadan kaldırmanın provalarını yapıyorlar05 Temmuz 2025 Cumartesi 15:59TÜRKİYE
Erdoğan: CHP'nin birinci parti olması söz konusu değil; yolsuzluk sendromu içindeler, her yerden pis kokular geliyor!Erdoğan: CHP'nin birinci parti olması söz konusu değil; yolsuzluk sendromu içindeler, her yerden pis kokular geliyor!05 Temmuz 2025 Cumartesi 15:58TÜRKİYE
Karkas Operasyonu... Bir kişi daha aranıyor...Lefkoşa’da meydana gelen “Kanunsuz Uyuşturucu Madde Alma ve Tasarrufu” suçundan gerçekleştirilen "KARKAS" operasyonunda tutuklanan zanlılar A.A.M.S ve A.O.A.I mahkeme huzuruna çıkarıldı.05 Temmuz 2025 Cumartesi 15:58KIBRIS
“Son 5 yılda 43 bin öğrenci eğitim psikoloğuna gönderildi”Rum Eğitim Bakanı Athina Mihailidu, 10 bin 598’i 2023-2024 eğitim döneminde olmak üzere son beş yılda 43 bin öğrencinin eğitim psikoloğuna gönderildiğini açıkladı.05 Temmuz 2025 Cumartesi 15:48GÜNEY KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs