29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa16°C
  • Girne15°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ ?

Survivor 2016'da kim elendi sorusunun yanıtını SMS sonuçları belirledi. Peki Survivor SMS birincisi kim oldu adadan kim elendi?

Survivor'da  kim elendi ?

09 Mart 2016 Çarşamba 11:39

Survivor 8 Mart 2016 ada konseyinde kim elendi sorusunun yanıtını veren ünlüler SMS oylaması sonuçları dün saat 23.30'dan sonra açıklandı.

Survivor ünlüler SMS sıralamasında Avatar Atakan birinci oldu. Atakan Eda Akkaya'nın ismini elenmesi için söyledi peki SMS sonuçlarına göre Survivor'a kim veda etti?

Survivor 2016 ünlüler SMS sıralaması sonuçları büyük merak konusuydu. SMS birincisi sürpriz olmadı ve yine Avatar Atakan ilk sırada çıktı. İkinci sırada bu kez İbrahim Yattara yer alırken Yılmaz Morgül de önceki yerinden daha yukarda yer aldı ve 3. oldu. Eleme adayı olan Ebru Öztürk sondan ikinci olurken Tuğba Özay ise SMS sıralamasında altıncı sırada çıktı.

SURVİVOR 2016'DAN KİM ELENDİ 8 MART ELEMESİ?

SMS birincisi olan Avatar Atakan seçimini 'Ada hayatında bize daha az uyum sağlayan ve mutsuz olan isim' diyerek Eda Akkaya adını verdi.

Survivor ada konseyinde Tuğba Özay oylamada elenme adayı olmuştu. Ebru Öztürk adını ise eleme tahtasına kişisel dokunulmazlığı kazanan Nagihan Karadere yazdırmıştı. Avatar Atakan'ın Eda'nın adını vermesi ile birlikte bu üç isim arasından kim elendi sorusunun cevabı için SMS sıralamasındaki yerlerine bakıldı. SMS sıralamasında 9. sırada yer alan Ebru Öztürk elendi.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlar tam liste halinde Acun Medya tarafından yayınlandı. İşte 8 Mart 2016 tarihli Survivor SMS sonuçları;

1. Avatar Atakan

2. İbrahim Yattara

3. Yılmaz Morgül

4. Eda Akkaya

5. Ezgi Avcı

6. Tuğba Özay

7. Yunus Günçe

8. Mehmet

9. Ebru Öztürk

10. Seda Tetik

SURVİVOR EBRU ÖZTÜRK KİMDİR?

Survivor adasında başarılı bir yarışma çıkaran Ebru Öztürk podyum kazaları ile sıkça gündeme geldi. Bu kazaların ilk sırasında ise dekolde frikikleri yer alıyor.

survivor-ebru-ozturk-kimdir-sevgilisi-ve-gogus-frikigijpg.jpg

Spor sahalarından podyuma transfer olan Ebru Öztürk, frikikleri ile magazin medyasında sıkça yer alan bir isim. Aşk hayatı ile de sık sık haber olan Ebru Öztürk, 1984 İstanbul doğumlu.

Bir dönem Fenerbahçe voleybol yakımında forma giyen Ebru Öztürk, kariyerine model olarak devam ediyor. Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası’ndaki bir fotoğrafı ile günlerce konuşulmuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA