20 Nisan 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa24°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele24°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

SURVİVOR'A KATILMAK, ARTIK ÇOK KOLAY! NASIL MI?

Kuzey Kıbrıs Turkcell BiP uygulamasını indir, Survivor finallerini izleme şansı yakala...

Survivor'a katılmak, artık çok kolay! Nasıl mı?

15 Haziran 2016 Çarşamba 13:31

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 16 ile 23 Haziran tarihleri arasında BiP kullanan müşterileri arasında yapılacak çekilişle 8 şanslıya iki kişilik Survivor yarı final bileti ve yine BiP uygulaması kullanan 8 şanslıya iki kişilik Survivor final bileti kazanma şansı sunacak.

Dünyada ve Türkiye’de milyonları ekranlara kilitleyen “Survivor” yarışmasının Kıbrıs finaline Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yine yakından tanıklık etme şansı bulacak.
Mobil iletişimde en yeni, en eğlenceli mesajlaşma uygulaması olarak anılan ‘BiP’, popüler yarışma programı Survivor’un da kapılarını açıyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, BiP uygulamasını cep telefonuna indirerek aktif etmiş müşterileri arasında yapılacak çekilişler sonrasıda Survivor’ı izleme şansı elde edecek.
Survivor yarışmasının yarı finali 28 Haziran, finali ise 29 Haziran tarihlerinde Nuh’un Gemisi Otel’de yer alacak.
bip.jpg

Çekilişler 16-23 Haziran arasında
 

Kuzey Kıbrıs Turkcell, 16 ile 23 Haziran tarihleri arasında yeni nesil mesajlaşma uygulaması BiP’i indiren ve kullanan müşterileri arasında yapılacak çekilişle 8 şanslıya iki kişilik Survivor Yarı Final bileti ve yine BiP uygulaması kullanan 8 şanslıya iki kişilik Survivor Final bileti kazanma şansı sunacak.
BiP kullanan tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler çekilişten yararlanacak, yeni indirerek uygulamayı aktif etmiş müşteriler ise bir gün sonrasında çekilişlere katılacak.
Tüm çekilişler her gün saat 11.00’de noter huzurunda gerçekleşecek. Yarı final ve final için 1 asli 5 yedek talihli belirlenecek.
Şanslı isimlere Kuzey Kıbrıs Turkcell Çağrı Merkezi aracılığı ile ulaşılarak bilgi verilecek. Çekiliş sonuçları Kuzey Kıbrıs Turkcell resmi Facebook sayfasından da duyurulacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, 18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazar günkü çekilişlerin 20 Haziran Pazartesi günü gerçekleşeceği de belirtildi.

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA