18 Nisan 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa17°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele17°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C

SUPHİ COŞKUN: “DİPKARPAZ’I KADINLAR ALACAK”

Suphi Coşkun: “Dipkarpaz’ı kadınlar alacak”

08 Nisan 2014 Salı 15:16

TP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan Adayı Suphi Coşkun, kadınların yer almadığı hiçbir siyasi mücadelenin başarıya ulaşamayacağının altını çizdi.

CTP Kadın Örgütü’nün Dipkarpaz’da düzenlediği etkinlikte konuşan Coşkun, Dipkarpaz’da ilk kez kadın meclis üyesi adayı çıkardıklarını belirterek, Karpaz’da yeni bir dönemin başlayacağını ve bölge halklarının hak ettiği belediyecilik hizmetlerine kavuşacağını söyledi.

CTP’den verilen bilgiye göre, CTP Kadın Örgütü Dipkarpaz’da dayanışma yemeği düzenleyerek CTP Dipkarpaz Belediye Başkan Adayı Suphi Coşkun ve ekibine destek verdi.

Dipkarpaz Livenyum Resturant’ta düzenlenen etkinliğe CTP Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın, CTP milletvekilleri Doğuş Derya, Fazilet Özdenefe Kürşat, Biray Hamzaoğulları, CTP Dipkarpaz Belediye Başkan Adayı Suphi Coşkun ve İskele Kadın Örgütü üye ve sempatizanları katıldı.

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, yaptığı konuşmada Dipkarpaz beldesini çağdaş belediyecilik anlayışına kavuşturmak için çıktıkları yolda kadın mücadele arkadaşlarına seslendi. Coşkun, kadının yer almadığı hiçbir siyasi mücadelenin başarıya ulaşma şansı olmadığını söyledi.

YORGANCI: SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK!

CTP İskele Kadın Örgütü Başkanı Selma Yorgancı ise Dipkarpaz’da gerçekleştirilen etkinlikte bulunmanın gururunu yaşadığını ifade etti. CTP İskele Kadın Örgütü olarak etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı tüm kadınlara da teşekkür eden Yorgancı, 29 Haziran Yerel Seçimlerine giderken yine kadınlara büyük sorumluluklar düştüğünün belirtti.

SORAKIN: İLK KADIN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI GURUR VERİYOR

CTP Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın da etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların siyasi yaşamdaki etkinliğinin her geçen gün arttığına değinerek ülkedeki barış mücadelesinin lokomotif gücünün yine kadınlar olduğunu belirtti.

KADIN MİLLETVEKİLLERİ MEMNUNİYET BELİRTTİ

Etkinlikte konuşan CTP Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya ise kendisinin de bir tarafının Karpazlı olduğunu vurgulayarak, Karpaz bölgesinde kadınların siyasette daha fazla yer almasını görmekten dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirdi.

CTP Girne Milletvekili Fazilet Özdenefe Kürşat da, Dipkarpaz Belediyesi’nde ilk defa bir kadın adayın olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, gelecek dönemlerde kadın adayların daha da çoğalacağına olan inancını ifade etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA