20 Nisan 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa19°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele19°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

SUAT GÜNSEL'E SOKRATES ÖDÜLÜ

Suat Günsel'e Sokrates Ödülü

30 Haziran 2013 Pazar 16:01

b42438[1]YDÜ Kurucu Rektörü Dr.Suat Günsel dünyanın en iyi ödüllerinden SOKRATES ödülünü almak üzere bir heyet’le İsviçre’ye gitti...

Daha önce TC Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rusya Başbakanı Viktor Chernomyrdin, Avrupa Parlamentosu Polonya üyesi Barbara Kudrycka ve Avusturya’nın Creative Communications GmbH şirketi gibi şahıslar, kurum ve kuruluşlar da “SOKRATES” Ödülüne layık görülmüştü.

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’e, ülke ve dünya eğitimine yaptığı sürdürülebilir katkılardan dolayı İngiltere kökenli Oxford Europe Business Assembly Değerlendirme Kurulu tarafından 2013 yılı Socrates Ödülü’ü verilecek.

Uluslararası Socrates Ödülü kendi alanlarında yaptıkları çalismalarla uluslararası toplumun sosyal, ekonomik, kültürel gelişimine ve uluslararası işbirliğine katkı sağlayan şahıs, kurum ve kuruluşlara veriliyor.

İsviçre Liderler Zirvesi kapsamında yapılacak törende Uluslararası Socrates Ödülü’nü alacak olan Suat  Günsel, üç gün sürecek Liderler Zirvesi programı boyunca otuzdan fazla ülkeden törene katılacak olan ve eğitim, ticaret, turizm gibi çesitli konularda faaliyet gösteren iş ve bilim insanlarıyla da KKTC ve Yakın Doğu Üniversitesi arasında uluslararası işbirliğinin geliştirilmesi konusunda görüşmeler yapacak.

Europe Business Assembly (EBA) ödülleri uluslararası başarıları olan kurum, kuruluş ve şahıslara veriliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA