29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

STELİOS ÖDÜLLERİ İÇİN BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

Stelios Yardım Vakfının sekiz yıldır organize ettiği iki toplumlu Stelios Ödülleri 2016 için başvuru süreci başladı...

Stelios Ödülleri için başvuru süreci başladı

30 Mayıs 2016 Pazartesi 17:27

Bu yıl verilecek olan ödül miktarı diğer yıllara oranla çok daha fazla. Sör Stelios Haji-Ioannou bu sene ilk defa 500, 000 Euro veriyor. 50 takımın her birine 10 000 Euro ödül vererek 2009 dan bu yana ödül olarak verdiği miktarı 2 milyon Euro’ ya çıkartıyor.

Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rumlar arasında girişimcilik konusunda işbirliği yapan kişiler bu ödüle başvurabilirler. Stelios Ödülleri iş, bilim, sanat, spor, sivil toplum örgütü veya hayat başlıkları altında verilecek.

Başvuru facebook üzerinden yapılacak. Ödüle hak kazananlar Ekim ayında Lefkoşa’da düzenlenecek Ödül töreninde açıklanacak. Facebook  üzerinden   kabul edilecek başvuruların son tarihi 15 Temmuz 2016’dır. 

İki toplum arasındaki iletişimi daha çok teşvik etmek ve esas amacı adada kalıcı barışı desteklemek olan Stelios Yardım Vakfı kendi Facebook Sayfasından başvuru kabul edecek. Başvuracak kişilerin Stelios Philanthropic Foundation sayfasını beğenip Stelios Cyprus Bi-Communal Awards 2016 grubuna dahil olmaları gerekir.

Şu an 1000den fazla üyesi olan bu  sayfaya üye olan kişiler Vakfın  yıl içinde yapılan duyurularını alabilecek ve Lefkoşa’da Vakfa ait kafelerde yapılan diğer aktivitelerden de haberdar olacaklar. Bu kafelerde ödüle başvurmak isteyenler, ortaklık kurabilecekleri kişiler ile buluşma  ve ödüle başvuru yapma şansı bulacaklar. Geçmiş yıllarda ödül alanlar yine başvurabilecekler. Farklı ortaklarla birden fazla iki toplumlu başvuru yapmak mümkün olabilecek. Daha fazla bilgiye ihtiyacı olanlar www.stelios.org adresini kullanabilir

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA