26 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele21°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara22°C

STARZER MOBİLYA LEFKOŞA’YA RENKLİ AÇILIŞ

Starzer Mobilya Lefkoşa’ya Renkli Açılış

26 Eylül 2014 Cuma 10:41

00 - 2014 - starzer açılış 5Yerel Mobilya Üretimine Yeni Bir Halka..

Starzer Mobilya Lefkoşa’ya Renkli Açılış

Mobilya ve ev dekorasyonu alanında Mağusa’da hizmet veren Starzer Mobilya 8 yıllık deneyimini Lefkoşa’ya taşıdı.

Lefkoşa Kaymaklı Anayolu üzerindeki geniş ferah alanda tüketici ile buluşan Starzer Mobilya için dün renkli bir açılış etkinliği düzenlendi. Erbatu Emlak olarak çeyrek asrı aşan iş deneyimlerini mobilya üretimi alanına da genişleten Ramazan Karataş’a ait Starzer Mobilya açılış etkinliğinde kurdele kesimini Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif gerçekleştirdi. Ramazan Karataş ve mağaza direktörü Rahşan Karataş da kurdele kesimine yardımcı oldular.

İş ve siyaset dünyasından yoğun katılımla gerçekleşen açılış etkinliğinde konuşan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, uzun yıllara dayanan dostluk ve komşuluk ilişkileri bulunan Karataş ailesini yeni yatırımla ülke ekonomisine, istihdama katkılarından dolayı kutladı. Emlak ve inşaat sektörüne yıllarını veren Karataş’ın mobilya ve dekorasyon alanında da başarılı olacağına inandığını söyleyen Kaşif, hükümet olarak da temel politikalarının yerel üretim ve istihdamı teşvik olduğunu, yaşanan sıkıntıların yatırım ve üretimin artmasıyla giderilebileceğine inandıklarını anlattı.

Etkinlikte konuşan Erbatu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karataş, yıllardır yapmakta oldukları emlak ve inşaat işlerine paralel olarak üretime de el attıklarını, mutfak ve dekorasyondan başlayarak üretimi genişleteceklerini bildirdi. Kendi ürünleri yanısıra fiyatları tüketici lehine revize ederek ithal ürün satışı yaptıklarını da anlatan Karataş, “ halkımızın bize duyduğu güvenle, verdiği destekle bugünlere geldik, bu güvene layık olmak için daha çok çalışarak hizmet alanımızı genişletirken, her koşulda müşteri memnuniyeti anlayışımızdan ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Açılışa gelerek kendilerine onur veren herkese teşekkür eden mağaza direktörü Rahşan Karataş’ın konuşmasının ardından kurdele kesimi, mağazanın gezilmesi ve kokteyl parti ile açılış tamamlandı. Lha

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA