25 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa19°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele19°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara20°C

“SOYGUN”, “İNSAN KAÇIRMA” VE “ZORLA ALIKOYMA” , BURASI KKTC!

Bangladeş uyruklu Ziavr Rahman’ı Lefkoşa’dan kaçırıp Mağusa’ya getirerek tasarrufundaki paraları zorla alıp soygun suçu işlemekle suçlanan zanlıların sayısı 6’ya yükseldi...

“Soygun”, “İnsan kaçırma” ve “Zorla alıkoyma” , Burası KKTC!

28 Haziran 2016 Salı 11:00

3’er gün daha tutuklu kalacaklar...

Bangladeş uyruklu Ziavr Rahman’ı Lefkoşa’dan kaçırıp Mağusa’ya getirerek  tasarrufundaki paraları zorla alıp soygun suçu işlemekle suçlanan zanlı İsmet Sezener, Hasan Öksüz, Hüseyin Acar ve Ömer Ocak’ın tutuklanmasının ardından mesele ile bağlantısı olduğu düşünülen ve polis tarafından aranan zanlı Ali Ocak ile azmettirici olduğu düşünülen Yaşar Ocak da tutuklandı.

Gamze PİR BAYKUR

“Soygun”, “İnsan kaçırma” ve “Zorla alıkoyma” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı İsmet Sezener, Hasan Öksüz, Hüseyin Acar, Ömer Ocak, Ali Ocak ve Yaşar Ocak’ın  tutukluluk süresi 3’er gün daha uzatıldı.

Soruşturma devam ediyor...

Meselenin tahkikat mumuru Müfettiş Muavini Faysal Güden, zanlı İsmet Sezener, Hasan Öksüz ve Ömer Ocak’ın 18 Haziran tarihinde Mağusa’da Towers 2 B12 adresindeki zanlı Ali Ocak’a ait ev içerisinde zanlı Sezener’in kendisine çalışma izni çıkaracağı vaadiyle Bangladeş uyruklu Ziavr Rahman ile görüştükleri esnada Rahman’ı darp ederek tasarrufundaki 2 bin Euro nakit parayı zorla aldıklarını ve zimmetlerine geçirerek soygun suçunu işlediklerini açıkladı. 23 Haziran tarihinde ise zanlı İsmet Sezener, Hasan Öksüz ve Hüseyin Acar’ın Lefkoşa’da bir yatıevinde bulunan müşteki Rahman’ı zorla alıkoyarak Mağusa’ya kaçırdıklarını ve ayni eve getirdiklerini belirten Güden, zanlıların yine müştekiden zorla 5 bin Euro nakit parayı alarak soygun suçunu işlediklerini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikat kapsamında mesele ile bağlantısı olduğu düşünülen zanlı Ali Ocak ile azmettirici olduğuna inanılan zanlı Yaşar Ocak’ın da tespit edilerek tutuklandığını belirten Güden, devam eden tahkikatın selameti açısından tüm zanlıların 3’er gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3’er gün daha tutuklu kalacaklar...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal HAcımulla, zanlı İsmet Sezener, Hasan Öksüz, Hüseyin Acar, Ömer Ocak, Ali Ocak ve Yaşar Ocak’ın tahkikat maksatları bakımından tutukluluk sürelerinin 3’er gün daha uzatılmasına emir verdi.

ali-ocak.jpghasan-oksuz-ve-huseyin-acar.jpgismet-sezener-ve-omer-ocak.jpgyasar-ocak.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA