18 Nisan 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa16°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele16°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ HIZ KESMİYOR

LAÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri ‘Okulum Şahane’ sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirdi. Öğrenciler, bölge esnafı ve Lefke Belediyesi’nin katkılarıyla büyük bir özveri ile eğitim merkezinin dış cephe boyamasını, binanın fizi

Sosyal Sorumluluk Projeleri hız kesmiyor

23 Kasım 2015 Pazartesi 11:59

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık son sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, “Okulum Şahane” sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuba Gökmenoğlu öncülüğünde yürütülen projede, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi’nin dış cephe bakımı ve çevre düzenlemesi yapıldı.

lau (3)

Gerçekleştirilen proje kapsamında öğrenciler, bölge esnafı ve Lefke Belediyesi’nin katkılarıyla büyük bir özveri ile eğitim merkezinin dış cephe boyamasını, binanın fiziksel bakım ve çevre düzenlemesini yaptılar.Yapılan çalışmalar hakkında, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi Sorumlu Öğretmeni Esma İneci ile LAÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuba Gökmenoğlu, bilgi verdi.

İNECİ: OKULUMUZ YENİLENDİ

LAÜ öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptığı çalışmaları takdirle karşılayan İneci, projede emeği geçen öğrencilere ve akademisyenlere teşekkür etti.

GÖKMENOĞLU: KENDİ İMKÂNLARIYLA YAPTILAR

Topluma Hizmet Uygulamarı dersi kapsamında bir dizi projeler başlattıklarını belirten Gökmenoğlu, öğrencilerimiz yaptıkları araştırmalar sonucunda Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi’nin dış cephe boyaması ve çevre düzenlemesine ihtiyaç olduğunu tespit etti. Bu tespitleri sonrasında kendi imkanlarıyla yaptıkları çalışmalarla merkezin fiziksel ve çevresel olarak yeni bir görünüm kazanmasını sağladılar” dedi.Gökmenoğlu, öğrencilerin sorumluluk bilinçlerinin ve farkındalıklarının daha da gelişmesi açısından bu tür çalışmaların önemli olduğunu söyleyerek, öğrencilerinin bu projeyi kendi imkanları ile gözlemleyerek özverili bir şekilde yaptıklarını ifade etti.

lau (2)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA