28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

SOMA'DA YİNE MADEN KAZASI: 1 ÖLÜ

Soma'da yine maden kazası: 1 ölü

03 Eylül 2014 Çarşamba 13:10

Manisa’da 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma ilçesindeki bir maden ocağında meydana gelen kazada bir işçi hayatını kaybetti.

Soma ilçesinde maden ocağında meydana gelen kazada 3 çocuk babası Metin Keskin (36), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Soma ilçesi Eynez bölgesindeki İmbat Madencilik'te gündüz vardiyasında çalışan Metin Keskin (36), madende topan ile direk arasına sıkıştı.

Sıkıştığı yerden mesai arkadaşları tarafından çıkarılan Keskin, işyerine ait ambulans ile hastaneye götürülürken hayatını kaybetti.

Keskin'in cenazesi, Soma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

JANDARMA, OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI.

Soma Kaymakam Bahattin Atçı,  Eynez bölgesinde faaliyet gösteren özel sektöre ait maden ocağında meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili inceleme başlatıldığını söyledi.

Üzücü bir kazanın meydana geldiğini kaydeden Atçı, "Direk devrilmesi sonucu bir işçi kardeşimiz yaşamını yitirdi. Kaza ile ilgili gerekli incelemeler yapılıyor. Biz de olayı, kazanın meydana geldiği saatten itibaren yakından takip ediyoruz. Şu an 1 savcımız olay yerinde, 1 savcımız hastanede otopsi işlemini yapıyor. Sendikacı arkadaşlarımızda hastanedeler. Aile ile irtibata geçilerek, gereken yapılacak. Süreci yakından takip ediyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA