28 Mart 2024
  • Lefkoşa26°C
  • Mağusa24°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele24°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

SİVOK: TÜRKİYE'NİN FUTBOLCULARI DEĞİL GAZETECİLERİ BİLE...

Çek Cumhuriyeti'nin tecrübeli defans oyuncularından Tomas Sivok "İnanmış ve hırslı bir takım vardı. Siz gazeteciler bile aynı hırsa sahipsiniz" dedi.

Sivok: Türkiye'nin futbolcuları değil gazetecileri bile...

22 Haziran 2016 Çarşamba 11:03

EURO 2016 D Grubu son karşılaşmasında Türkiye'ye karşı 2-0 mağlup olan Çek Cumhuriyeti'nde Tomas Sivok maç sonu açıklamalarda bulundu.

TÜRKLER İLK KONTRA ATAKTA GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın hakkı olan skorun bu olmadığını belirten Çek futbolcu, "En azından gol bulmalıydık" dedi.Sivok, "Bence bugün biz daha iyi oynadık. En azından gol bulmamız gerekiyordu. Ama Türkiye'yi de taktir etmek lazım sahaya kontra atağa dayalı akıllı bir taktik ile çıktılar. Zaten buldukları ilk kontratak fırsatında da golü attılar" dedi.

TÜRKİYE ÇOK AKILLI OYNADI

Türkiye'nin oyun tarzı karşısında şaşırdıklarını ve A Milli Takım'ın bu düzen ile sahaya çıkacağını düşünmediğini belirten Sivok, "Türkiye golü bulduktan sonra çok iyi defans yaptı ve kapandı. Bu bizim beklemediğimiz bir oyun tarzıydı. Hırvatistan ve İspanya maçında sahada olan Türkiye yoktu karşımızda. Kontrataklar için beklediler. Biz onları direk sahaya yoğun pres ve atak yaparak çıkacağını düşünmüştük. Ama Türkiye çok akıllı oynadı ve bizi yendi" diye konuştu.

SİZ GAZETECİLER BİLE AYNI HIRSA SAHİPSİNİZ

8 sezondur Türkiye'de Süper Lig'de oynayan Tomas Sivok, A Milli Takım hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Sivok, "Bugün sahada dediğim gibi çok farklı bir takım vardı. Türkiye çok iyi oyunculara ve iyi bir teknik adama sahip bir takım. Zaten Türk oyuncular genelde duyguları ile oynayan oyuncular. Bugün de sahada çok motive, inanmış ve hırslı bir takım vardı. Siz gazeteciler bile aynı hırsa ve isteğe sahipsiniz. Ayrıca bugün sahaya koydukları futboldan ötürü de Türkiye'yi tebrik etmem gerekir. Şimdi bir üst tur şansları var. Türkiye'ye iyi şanlar dilerim. Umarım başarılı olurlar" ifadelerini kullandı.

 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA