29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

‘ŞİRRO’ ÜZERİNDE BİR BAŞKAN !...

‘Şirro’ üzerinde bir başkan !...

30 Eylül 2014 Salı 11:55

10715979_10205056610439133_789714480_nDipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, maddi açıdan zor durumda olan belediyesine ek mesai külfeti getirmemek için hafta sonları kendisi de ‘Şirro’ ile çalışmalara katılıyor.

Taner Ulutaş

Ülkenin bir çok noktasında belediyeleri yanlış ve keyfi idareler ile zor durumda bırakan bazı Belediye Başkanlarının yaptığı kötü icraatlar, yeni yönetimleri zor durumda bırakırken, bazı belediye başkanlarının yaptığı örnek çalışmalar ise vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor. Özellikle göreve yeni gelen belediye başkanlarının çok zor şartlarda görev yaptığı da gözlemleniyor.

BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI

Yerel seçimlerde Dipkarpaz Belediye Başkanı Mehmet Demirciler’den görevi devralan Dipkarpaz’ın yeni Belediye Başkanı Suphi Coşkun, hafta sonu mesai olmamasına karşın ‘Şirro’ üzerinde bölgesine hizmet verirken objektiflere yakalandı.

ÖRNEK OLSUN

Görenleri şaşkına çeviren bu çalışmaya alışkın olmadıklarını belirten bölge halkı, hem çalışmaları yerinde takip eden hem de bizzat kendsi de çalışmalara katkı koyan Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun için “başkanımız bölgesini daha güzel yapmak, halkına daha çok hizmet vermek için geceli gündüzlü çalışıyor. Kemerleri sıkarak zaten zor durumda olan belediyeye ek mesai külfetini de yüklememek için bizzat kendisi de çalışmalara dahil oluyor. Allah razı olsun çalışkan bir başkanımız var ve hafta sonu tatili bile yapmıyor. Onun bu çalışkanlığı ‘Örnek’ olsun” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA