09 Mayıs 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa25°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele25°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara21°C

SINIR KAPISINDA İŞLEM YAPTIRIRKEN UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI...

Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’nda işlem yaptırırken Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan rutin kontrollere takılan A.Y. tasarrufunda 1 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile yakalandı.

Sınır kapısında işlem yaptırırken uyuşturucuyla yakalandı...

04 Haziran 2016 Cumartesi 08:25

Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’nda işlem yaptırırken Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan rutin kontrollere takılan A.Y. tasarrufunda 1 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile yakalandı.

Gamze PİR BAYKUR

“Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı A.Y., tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Metal tüp içerisinde 1 gr uyuşturucu...

Meselenin tahkikat memuru Nurettin Enginer, 2 Haziran tarihinde Beyarmudu Kara Giriş Kapısın’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı rutin kontrolde kapıya işlem için gelen zanlı A.Y.’nin K 83 plakalı aracında arama yapıldığını söyledi. Konu araçta yapılan aramada ön sol koltuk üzerinde bulunan çantadaki metal tüp içerisinde yaklaşık 1 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu belirten Enginer, zanlı A.Y.’nin gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ve konu maddeyi ismini bilmediği bir kişiden aldığını beyan ettiğini açıkladı. Enginer, konu maddenin Devlet Kimya Laboratuvarına, metal tüpün ise parmak izi incelemesine gönderileceğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Enginer, zanlı A.Y.’nin 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Avukat, zanlının teminata bağlanmasını talep etti...

Zanlı avukatı Eylem Şerifoğlu, talep edilen tutukluluk süresine itiraz ederek, zanlının tahkikata etki etme olasılığının bulunmadığını ileri sürdü. Avukat Şerifoğlu, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Hacımulla: “Tutuklu kalması elzemdir...”

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, mahkeme huzurunda bulunan şahadet ışığında zanlı A. Y.’nin tahkikata etki etme olasılığının olduğuna bulgu yaptığını ve zanlının tutuklu kalmasının elzem olduğunu belirterek, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA