20 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele18°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara17°C

SİNAN AKÇIL'DAN BURCU KIRATLI AÇIKLAMASI

Sinan Akçıl, önceki akşam Etiler'de halı saha maçı yaparken görüntülendi. Akçıl, "Burcu'yu hiçbir Allah'ın kulu üzemez, buna izin vermem" diye konuştu.

Sinan Akçıl'dan Burcu Kıratlı Açıklaması

24 Ekim 2020 Cumartesi 09:29

Maç sonrası gazetecilerle sohbet eden şarkıcı Sinan Akçıl, kendisini Cristiano Ronaldo'ya benzetti.

Akçıl, "Futbolcu olsam Ronaldo olurdum kesin. Artık yeşil sahalara döndüm. Herkesi beklerim" dedi.

Son dönemde aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Akçıl, "Bir süreç vardı ve o artık tatlıya bağlandı. Benim tek sevdiğim kadın var, o da Burcu Kıratlı. Diğer konuları açmaya bile değmez. Burada önemli olan her zaman Burcu'dur benim için. Burcu'yu hiçbir Allah'ın kulu üzemez, buna izin vermem" diye konuştu. 

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Ocak 2019’da evlenip Eylül 2019’da boşanmış, geçtiğimiz kasım ayında yeniden bir araya gelmişti. İkinci kez nikah masasına oturacağı konuşulan eski eşler, 20 gün önce bir kez daha yollarını ayırdı.

İlişkilerinin bitme nedeninin 'kıskançlık krizi' olduğu iddia edilen ünlü çift, birbirlerini Instagram’dan sildiler. Sinan Akçıl’ın Azerbaycanlı diyesityen Nez Aliyeva ile aşk yaşadığı, hatta sevgilisinin hamile kaldığı öne sürüldü.

Dedikodular üzerine Sinan Akçıl, “Burcu ile ayrılık sürecinde olmamıza rağmen o benim hâlâ değer verdiğim tek kadındır” açıklamasını yaptı. Burcu Kıratlı da, "Üç gündür bu şizofren kadın ile uğraşıyorum. Çıkan haberlerle ilgili bu sabah tam 11 kez beni aradı. Sanki benim arkadaşım bana açıklama yapıyor." dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA