20 Nisan 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele18°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara17°C

ŞENSOY’DAN KANATLI’YA  SERT YANIT

Şensoy’dan Kanatlı’ya  sert yanıt

16 Temmuz 2014 Çarşamba 16:39

LTB’nin eski ve yeni meclis üyeleri Facebook’ta tarıştı.

Turgut Çalıcı

Lefkoşa Türk Belediyesi’nde bir yandan maaş krizi sürerken, diğer yandan LTB Tiyatro Festivali ile ilgili farklı polemikleri de beraberinde getiriyor. Yeni Kıbrıs Partisi’nin (YKP) belediye meclis üyesi Murat Kanatlı, yaşanan gelişmelerden haberdar olmamasını eleştirirken, geçen dönem Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler meclis üyeliği yapan Alev Şensoy ise Kanatlı’nın tutumunun yanlış olduğunu ve belediyeye gitmeyen bir meclis üyesinin gelişmelerden haberdar olamayacağını kaydetti.

Kanatlı eleştirdi

Murat Kanatlı sosyal paylaşım ağı, Facebook üzerinden yazdığı iletisinde, Lefkoşa Belediye Meclisi Üyesi olarak son gelişmelerden habersiz olduğunu kaydetti. Kanatlı, Maaş ödemeleri konusunda yapılan çalışmalardan,  Tiyatro Festivali'nde Malpas Hotel'in sponsor olmasından, Haspolat'taki halk toplantısından,  İşçi sayısının 899 nasıl olduğundan “meclis üyesi olarak HABERİMİZ YOK!” ifadesini kullandı. Kanatlı;

“Biz de Lefkoşalı'larla beraber gazete ve sosyal medyadan takipteyiz... Maalesef. Sevgili Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, haberimiz olsa katılabildiklerimize katılıp, katkı yapabileceklerimize yapmak isteriz ama sosyal medyanın bu kadar hızlı kullanılabildiği koşulları, herkesin bize sorular sorduğu koşullarda bilgi akışı olamaması üzücü...  Umarız iletişim sorunlarımızı en kısa sürede giderebiliriz...” dedi.

Alev Şensoy yanıtladı

Geçen dönem CTP-BG meclis üyeliği yapan Alev Şensoy ise Kanatlı’yı eleştirerek, tutumun yanlış olduğu yorumunu yaptı, Şensoy; “Sanırım belediyeye biraz daha fazla uğramanız lazım. Belediyecilik 24 saattir ve inanılmaz dinamiktir. Rapor almayı beklemek yerine, ki bu dinamizm içinde kimsenin böyle bir görevi ve vakti yoktur, sizin bizzat işlerin yerinde takipçisi ve icraatın bir tarafı olmanız gerekmektedir. Meclis üyeliği görevi ebistatlık değildir” yorumunu yaptı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA