29 Nisan 2024
  • Lefkoşa30°C
  • Mağusa33°C
  • Girne27°C
  • Güzelyurt29°C
  • İskele33°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara20°C

SENNAROĞLU VE EKO TURİZM DERNEĞİ REKTÖR NADİRİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Sennaroğlu ve Eko Turizm Derneği Rektör Nadiri’yi ziyaret etti

04 Eylül 2015 Cuma 17:59

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu ve heyeti ile Büyükkonuk Eko Turizm Derneği heyeti Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

3 Eylül Perşembe günü, saat 11.00’de gerçekleşen ziyarette Büyükkonuk Belediye Başkanı ve heyeti, UKÜ’nün geldiği noktadaki başarısından ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek, UKÜ ile Büyükkonuk Belediyesi arasındaki olası işbirlikleri konusunda görüş bildiridirler.

11 Ekim 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek olan 17. Geleneksel Eko Gün etkinliği hakkında görüş alışverişinin de yapıldığı görüşmede, UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri’ye görevinde başarılar dileyen Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, gerçekleşecek söz konusu etkinlik hakkında UKÜ’den iletişim alanında destek istedi. Eko Gün’ün eskiyi ve kültürü yaşatmak, gelecek nesillere ise örnek teşkil etmek anlamına geldiğini dile getiren Sennaroğlu, bu tür etkinliklerin değerini kaybetmemesi gerektiğini vurguladı.

Belediyeler ile işbirliğini topluma hizmet bağlamında ele aldıklarını ve her türlü iş birliğine sıcak baktıklarını dile getiren Prof. Dr. Halil Nadiri, Büyükkonuk Belediyesi’nin “eko” konseptini bütün bir yıla yayacak şekilde ele almanın gerektiğini ve UKÜ olarak bu yönde bir iş birliği geliştirmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. Söz konusu görüşmeye UKÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Adalier de katıldı.

Prof. Dr. Halil Nadiri ve Doç. Dr. Ahmet Adalıer ile görüşmelerinin ardından UKÜ Basın, Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Müdürü Münise Alibeyoğlu ile de görüşen Sennaroğlu, Eko Gün için dijital iletişim ve sosyal medya kanallarının daha etkin kullanımı konusunda UKÜ ile işbirliği içerisinde neler yapılabileceği üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA