28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

"ŞEHİT ŞEHİT" DEYİP HÜRRİYET'İ BASAN AKP'Lİ VEKİL BEDELLİ ÇIKTI

"Şehit şehit" deyip Hürriyet'i basan AKP'li vekil bedelli çıktı

07 Eylül 2015 Pazartesi 16:55

Hürriyet gazetesine düzenlenen saldırıda şehitler için yaptığı konuşma ve 'seçimin sonu ne olursa olsun seni başkan yaptıracağız' diyerek demokrasiye ve millet iradesine meydan okuyan AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın bedelli asker olduğu bildirildi.

Bu isim AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın. Boynukalın Hürriyet binasını taşlayan kalabalığa şehitler ve vatan sevdası hakkında konuşma yaptı ve şunları söyledi;

"Sizler bugün buraya gelerek, sadece AK Parti Gençlik Kolları’nın bireyleri değil, AK Parti İstanbul’un bireyler değil, teker teker ümmet coğrafyasındaki bütün şehitlerimizin, bütün kardeşlerimizin, Suriye’deki, Irak’taki, Myanmar’daki ve bütün mazlum insanların tamamının kardeşi olduğunuzu söylüyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Allah’ın izniyle, sadece Aydın Doğan medyası değil, bütün HDP’siyle, PKK’sıyla, bütün terör örgütleriyle ve ilk başta da Fethullahçı terör örgütüyle, biz başkan yaptırdıktan sonra onlar da defolup gidecek …"

ASKERLİĞİ BEDELLİ YAPMIŞ

1987 doğumlu olan AKP İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın Mamak askerlik şubesine 9 Şubat 2015'te başvurarak 18 bin TL karşılığında askerliğini bedelli yapmış. AKP'nin bedelli kahramanı yaptığı konuşmayla PKK'ya İstanbul'dan kafa tuttu.

ÇÖZÜM SÜRECİNDE BAKIN NE YAZMIŞ

Hürriyet Baskınını organize etmekle suçlanan ve Şehitler ile iglili yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çeken Abdurrahim Boynukalın'ın çözüm sürecinde Abdullah Öcalan için yazdıkları da Twitter'da paylaşıldı.

akp_vekil2

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA