28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa23°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele23°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

SEÇİME DOĞRU 21 MART

Seçime Doğru 21 Mart

24 Mart 2014 Pazartesi 09:02

Güzelyurt’ta Reşat Kansoy adaylığa ısınıyor

TDP, BKP tarafından solda oluşturulacak ittifakın adayları da yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Güzelyurt  Belediye Başkanlığı için ise düşünülen isim Reşat Kansoy. Kansoy’un aday olması halinde bir çok kesim tarafından destek gördüğü belirtilirken Reşat Kansoy’un bağımsız aday olup her kesimin desteğini alıp yarışta iddialı olması bekleniyor.

 

İskele’de Ahmet Cenk Musaoğulları aday değil

CTP-BG İskele Belediye Başkanlığı işçin adı geçen İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğullarının Belediye Başkanlığına kesinlikle aday olmayacağı ileri sürüldü. İskele Kaymakamlık görevini başarı ile sürdüren Musaoğluları’nın bürokrat olarak halka daha hizmet edebileceğini düşündüğü öne sürüldü.

 

 

Çağan Coşkuner İstekli ama ...

Gazimağusa Çevre Dairesi sorumlusu Çağan Coşkuner’in CTP-BG’den İskele Beleidye Başkanlığına aday olmaya istekli, olduğu ancak CTP-BG yetkili organlarının henüz bu konuda net bi,r tutum içine girmediği kaydedildi.

Hasan Sadıkoğlu Bağımsız Aday

UBP İskele Belediye Meclis üyesi  ve Belediye As Başkanı da olan Hasan Sadıkoğlu’nun örgütlerin desteğini de alarak 29 Hazirandaki seçimlerde bağımsız aday olacağı öne sürüldü.

Hasan Çığ Mehmetçik Belediye Başkanlığına aday adayı

CTP-BG Mehmetçik örgütü Mehmetçik  Belediye Başkanlığı seçiminde Hasan Çığ ismi üzerinde uzlaştı. Halil Hepşen’in yapılan değerlendirme üzerine Hasan Çığ lehine adaylıktan vazgeçtiği ve Çığ’ın yanında yer alacağı öne sürüldü.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA