28 Mart 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

ŞANLISOY 2. ALNAR 3. OLDU!

North Cyprus Challenge Cup geçtiğimiz gün gerçekleşen final karşılaşmaları ile tamamlandı...

Şanlısoy 2. Alnar 3. oldu!

09 Haziran 2016 Perşembe 14:50

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu ile Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu'nun (EPBF) işbirliğinde gerçekleştirilen North Cyprus Challenge Cup Gençler'de sporcumuz Osman Şanlısoy 2’nci, Mustafa Alnar ise 3’üncü oldu.
         “North Cyprus Challenge Cup” Genç sporcularımızın başarısı ile tamamlandı. Turnuvada geçtiğimiz gün oynanan final karşılaşmalarında, “Gençler”de Yarı Final oynama şansı yakalayan Mustafa Alnar Hollandalı rakibi Joey Haegmans’a 8-7 mağlup olup 3’üncülükle yetinirken, Osman Şanlısoy bir diğer Hollandalı sporcu Cyriel Ledoux karşısında 8-7 galip gelerek, finale yükselme başarısı gösterdi. Çekişmeli geçen final müsabakasında Hollandalı rakibi Joey Haegmans’a 8-6 mağlup olan sporcumuz turnuvanın 2’ncisi oldu. Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde başarılı sporcuların kupa ve ödüllerini Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Spor Danışmanı Salih Işık verdi.

bil1-001.jpg
Büyükler’de Kazanan Ouschan
         Sporcularımızın başarılı olamadığı  “North Cyprus Challenge Cup Büyükler”de kazanan Avusturyalı sporcu Albin Jr. Ouschan oldu. Güçlü rakiplerini saf dışı bırakarak finalde oynama şansı yakalayan Avusturyalı yıldız bilardocu, finalde bir diğer güçlü bilardocu İspanyol David Alcaide ile karşılaştı. Karşılaşmadan 9-6 galip ayrılmasını bilen Ouschan adını ilk sıraya yazdırdı.
bil2-001.jpg

Bayanlar’da Zafer Caroline’nin
        “North Cyprus Challenge Cup Bayanlar”da ise mutlu sona ulaşan isim İsveçli sporcu Ross Caroline oldu. Finalde Euro-Tour Bayanlarda şampiyonluğa ulaşan Rus sporcu Kristina Tkach ile karşılaşan İsveçli sporcu, güçlü rakibini 8-5 mağlup etmeyi başararak, “North Cyprus Challenge Cup Bayanlar”ı ilk sırada tamamlamayı başardı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA