26 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt21°C
  • İskele21°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara20°C

SAMSUNG GALAXY S7'NİN BATARYA ÖMRÜ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Dün İstanbul'da yapılan Samsung lansmanıyla birlikte yeni Galaxy S7 ve S7 Edge'i görmüştük. Birçok yeni özellikle bizlerle buluşmaya hazırlanan yeni cihazlar, batarya ömrü açısından ne yazık ki hayal kırıklığı yaşatıyorlar.

Samsung Galaxy S7'nin Batarya Ömrü Hayal Kırıklığına Uğrattı

11 Mart 2016 Cuma 13:38

Android dünyasına adım atan Samsung Galaxy S7, son tekenoloji mobil cihazlardan biri olarak nitelendiriliyor. İnternette yayınlanan hız testlerinde başarız olsa da, birçok alanda birçok telefondan önde bir telefon olarak tanıtılıyor. Bugün açıklanan haberlere göre, Samsung S7'nin batarya ömrü, ne yazık ki anlatılan kadar son teknoloji değilmiş.

galaxy-s7-s7-iphone-6s-battery-life-tests_640x360.jpg

 

 

Daha büyük bataryalara sahip olması sebebiyle daha uzun batarya ömrüne sahip olacağı söylentileri düne kadar internette dolaşıyordu. Hatta söylenenler, Game of Thrones dizisinin full sezonunu tek bir şarjda izleyebileceğimize kadar gidiyordu. Şarj etmeden en az 2 gün dayanacağı söylenen telefonun ne yazık ki full şarj ömrünün 7 saat 18 dakika olduğu öğrenildi.

iPhone 6S'in arkasında kalan Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge, 99 dakikada full şarj oluyor. Ne yazık ki S7 dahil piyasadaki hiçbir telefonla full Game of Thrones sezonu izleyemiyorsunuz. Samsung Galaxy S6 Edge+ yaklaşık 9 saat 30 dakika şarj ömrüne sahipken, Galaxy S7 Edge'in 7 saat 18 dakika dayanabilmesi ise ayrı bir durum.

 

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA