28 Mart 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

SAMSUNG GALAXY NOTE 7, 6 İNÇ EKRAN OLABİLİR

Kullanıcıyla buluşmasına günler kalan Samsung Galaxy Note 7 için yeni bir iddia ortaya atıldı; 6 inç ekran olabilir...

Samsung Galaxy Note 7, 6 inç ekran olabilir

08 Temmuz 2016 Cuma 20:58

Merakla beklenen Samsung Galaxy Note 7 için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Buna göre, Samsung Galaxy Note 7, 6 inç gelebilir. chip.com’un haberine göre; Samsung’un merakla beklenen amiral gemisi modeli Galaxy Note 7’ye dair şimdiye kadarki neredeyse bütün sızıntılar tek bir iddiayı öne sürüyor: Cihaz 5.7 inç boyutlu ve çift kavisli kenar (dual-edge) özellikli bir Quad HD Super AMOLED ekranla gelecek.

Fakat yeni gelişmeler firmanın söz konusu cihazın 6 inç ekranlı bir modelini de test ettiğine işaret ediyor. Söz konusu testte ayrıca, bu modelin kavisli kenarlara sahip olmayacağı dikkat çekiyor.

İhracat ve ithalat takibi yapan Zauba’da yer alan raporda Samsung’un test etmek amacıyla Hindistan ve Güney Kore’den ithal ettiği SM-N930R4 model numaralı Galaxy Note 7’nin ekran boyutu 6 inç olarak görülüyor. Diğer yandan daha önceki sızıntılarda cihazın model numarasının SM-N930 olduğu söylenmişti.

Bu noktada elimizde birkaç ihtimalin olduğunu söyleyebiliriz. Firmanın 6 inç’lik test modelinin yalnızca bir prototip olması ve nihai ürünün yine 5.7 inç ekranlı olması bir ihtimal. Diğer bir olasılık ise Zauba’nın yayınladığı raporda 6 inç’lik ekranla ilgili hatalı bir bilgi verilmesi. En büyük ihtimal de, Samsung’un, Galaxy Note 7 için, Galaxy S7’de olduğu gibi, iki farklı modeli piyasaya sürmeye hazırlandığı…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA