29 Mart 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa26°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt27°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

SALMA HAYEK: 'HER GÜN SEKS YAPAMAZSINIZ'

49 yaşındaki Meksikalı aktris Salma Hayek, Red dergisinin kapak kızı oldu. Dünyaca ünlü oyuncu, 'Evliliğim benim hayattaki en büyük başarım' diyor. Ünlü oyuncu, mutlu evliliğin sırrının ise 'sürekli seks yapmak' olmadığını söylüyor.

Salma Hayek: 'Her gün seks yapamazsınız'

01 Haziran 2016 Çarşamba 11:45

Dünyaca ünlü Meksikalı oyuncu Salma Hayek, evliliğin hayatındaki en büyük başarısı olduğunu söyledi. 54 yaşındaki iş adamı François-Henri Pinault ile 2009 yılında evlenen 49 yaşındaki Hayek, bir aşk evliliği yaptığını söylüyor.

 

 

'Aşk dolu, iyi bir evlilik hayattaki en büyük başarım. Yuvam, kocam neredeyse orası. O benim için yuva demek. Çekirdek ailemizin dışında kalan her şey, birlikte deneyimlediğimiz bir macera' dedi.

 

'HER GÜN SEKS OLURSA O İŞ  BÜYÜSÜNÜ KAYBEDER'

 

Ünlü oyuncu, seksin mutlu bir evliliğin anahtarı olmadığının da altını çizdi: 'Seks, mutlu bie evliliğin anahtarı değil ancak yan etkisi olabilir. Ayrıca her gün olmaz ki! Eğer her gün olsa, büyüsünü kaybeder. Bence en önemli olan şey eşinizle olan kimyanızın sürekli olması... Eğer birlikte gülüyor, keşfediyor, eğleniyorsanız romantizm sürmeye devam eder, bu da evliliği ayakta tutan yegane şeydir' dedi.

 

'ÇOCUKLARINIZI YALNIZLAŞTIRMAYIN'

8 yaşında bir kızı olan Hayek, çocuklarını sürekli ekran karşısında oyalamaya çalışan aileleri de eleştirdi: 'Evet biliyorum, anneler çok yorgun. Hele ki benim gibi geç yaştaanne olanlar... Ama çocuklarınızı hayatın akışına sürüklemelisiniz. Onları ekran karşısına kitlerseniz izole olmaya ve yalnızlaşmaya başlarlar. Onları hayatınıza dahil edin, paylaşın. Çünkü en önemli olan şey onun insanlarla iletişimde olması.' 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA